Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 7:55 am
...sam magnez to niestety niewiele da...szczególnie w tabletkach-zanim sie wchłonie juz go nerwus spali...faktycznie:wysilek fizyczny....w powazniejszych dolegliwosciach,przechodzących w stan przewlekły:pomoc specjalisty lekarza-psychiatry lub pomoc terapeuty-psychologa
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 3:15 pm
Witam. ja też jestem za leniwa na wszystko. Nie stosuje żadnych diet bo nie mam ochoty. Jem wszystko co chcę palę papierosy, i jak jest impreza alkoholu też się napije. A co ma być to będzie. widzę że większość teraz sypie. mnie też Ale nie robię jeszcze z tego nic tylko nie mogę sobie poradzić z łuszczycą na piersiach no i wiecie gdzie co mi polecicie? Bo ja zaczynam traktować te miejsca drastycznie czyli steryd
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Kwi 19, 2011 7:10 am
Monika zdecydowanie nie sterydem,Puma podała ci wachlarz mozliwosci.Przy wizycie u ginekologa tez mozesz podpytac co w sytuacji podbramkowej ale...nie wolno sterydami smarowac ani miejsc intymnych ani okołoodbytniczych.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Przyszłam powymiatac kurze na swoim wątku
Otóż trzeba to napisać drukowanymi literkami.ŚWIĘTA RACJA!!SŁONECZKO CZYNI CUUUUDA
Od kiedy jest dość upalnie ,zmusiłam męża do noszenia koszulek z krótkim rękawem w czasie jazdy rowerem.Rowerek dla poprawienia kondycji ,dla zrzucenia paru kilo i oczywiście do wystawienia chociaż kawałka reki czy nogi na światło dzienne.
Miał duze opory co do wskoczenia w krótkie spodenki i koszulkę bez rękawów,ale wytłumaczyłam jak krowie na rowie!!! MĄDRY NA JEGO WYGLĄD NIC NIE POWIE ,A GŁUPI POMYŚLI,ŻE TAK MA BYĆ
3 tyg i na rękach i nogach (gdzie dociera słońce) ANI ŚLADU--NAWET ZNIKŁY BRĄZOWE PLACKI.
Teraz obmyslam plan jak mojego meża bardziej rozebrac i wystawic na słoneczko
Co myślicie o plaży nudystów
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 25, 2011 4:03 pm
Dawno byśta tak mieli, jakby tak tego weterynarza nie słuchać a z lampek wcześniej skorzystać
Co do plaży nudystów, to jakoś nie mogę się do nich przekonać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum