Witam jestem tu nowa i mam 15 lat... Jets ktos w podobnym wieku? Pierwsze objawy luszczycy pojawily sie u mnie w podstawowce. Ciesze sie ze natrafilam na to forum... Czy uwazacie, ze luszczyca to taka straszna choroba??
Witaj "To Ja" .....ł to taka choroba z ktorą mozna zyc tylko nalezy ja "polubić" i nie myslec o niej , jesli bedziesz się zadreczać to nawet zaleczanie jej nie będzie mozliwe, podejście jest b. ważne do tej "przyjaciołki"
dobry wieczór wszystkim.
kolejny nowy a raczej nowa (agnieszka mam na imie) dołaczyła dzis do grona "wielbicieli" luszczycy. u mnie pojawila sie jakies 25 lat temu i tak naprawde nigdz nie doprowala mnie do obledu. nauczylam sie z ta jedza zyc niestety a moze stety nastapil u mnie przelom w zyciu«czas zabrac sie za powiekszenie rodzinz» i czas na nawiazanie kontaktu z ludzmi doswiadczonzmi i znajaczmi temat.jeszcze raz witam i mam nadzieje ze dowiem sie tu wiele cennych informacji pozdrawiam[/list]
cześć wszystkim ja mam na imię Justyna, 20 lat, studiuje biologie i geologie... tak chciałam kilka słów o sobie może napisać... mam nadzieje że miło mi będzie z Wami wymieniać doświadczenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum