Szater o ile mi wiadomo, to zbierać się już dawno Ci potrzeba. Do tego 13, to już tylko rzut beretką jest. Walizy Ci się same nie spakują
A rzucić fajki, to na bank było wart i w dupie z tymi dodatkowymi kilogramami
pic z umierem !! ja widzę dużą różnice po vodce
przypuśćmy normalnego dnia gdy kładę się spać nie nawilżony rano prawie nie mam łuski
a gdy kładę się spać po nocy o której nic nie pamiętam i nie wiem jakim cudem znalazłem się w domu w moim pokoju i to wykąpany !! następnego dnia mam taaak białe zmiany łuszczycowe !! ze to masakra i za każdym razem zarzekam się "ostatni raz tak mocno, następnym razem z umiarem" ale nigdy nie wiem kiedy jest umiar xd haha
ale jestem zdania ze nie można sobie odmawiać w życiu zbyt wiele bo zbyt szybko ucieka
_________________ Mów mi sebeek
Otworzę plażę łuszczyków
dla palaczy i tych co rzucili palenie, na oczyszczenie oskrzeli po papierochach działa tymianek ponawiam takie kuracje co wiosna łyżkę tymianku zalewam wrzątkiem wypijam w trzech porcjach rano na czczo w południe i wieczorem zaobserwowałam że mniejszą mam ochotę na papieroska za to lepiej mi się oddycha.
Nie dziwie się organizm jest napewno lekko zdezorganizowany tyle lat miał coś co mu zabrałaś z tego co czytam to wszystko się unormuje tylko trzeba czasu a tymianek może to przyspieszyć jak pousuwa to wszystko z oskrzeli a jak pisałam nie mam ochoty na papieroska tak często to napewno działa przynajmniej u mnie, Myślę że w twoim przypadku sprawdziła by się właśnie teraz" Biostymina".
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Ja też mam guzki na tarczycy już od wielu lat ale nie powiem żeby mi sprawiała jakieś szczególne kłopoty,jedyne to,to że ja nie mogę przytyć muszę chyba rzucić palenie,jak teraz po kuracji tymiankiem poczuje niechęć do petów to spróbuje.
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum