Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Wreszcie znalazłem lek, który mi pomógł...
Autor Wiadomość
borek 

Wysłany: Sob Cze 04, 2011 5:03 am   Wreszcie znalazłem lek, który mi pomógł...

Witam
Ponieważ znalazłem coś co na mnie zadziałało to postanowiłem się zarejestrować i podzielić się z Wami tą informacją. Do tej pory byłem biernym uczestnikiem tego forum tzn. czytałem Wasze rady, przeżycia i część z nich nawet wcielałem w życie. Dowiedziałem się też wiele ciekawych rzeczy o lekach, które mi przepisywali lekarze. Tak czy inaczej wszystkie dotychczasowe metody były nieskuteczne.
Moim problemem jest łuszczyca skóry głowy. Mam ja już nawet nie pamiętam ile, chyba z 15 lat. Odwiedziłem mnóstwo lekarzy, dermatologów i trychologów. O cenach wizyt i lekarstw przez nich wypisanych pisać nie będę bo sami wiecie jak jest. Ponieważ jednak nie potrafili mi pomóc zacząłem czytać i szukać na własną rękę. I tak trafiłem na różne fora i na jednym z nich któregoś dnia wyczytałem o leku, który postanowiłem sprawdzić. Nazywa się EXOREX.
Kupiłem szampon i lotion tej firmy. Używam go już miesiąc i efekty są znakomite. Najlepsze z wszystkich leków jakie przez ostatnie lata próbowałem. Nie jest to może tanie, ale naprawdę nie żałuję. Jeśli macie jakieś pytania odnośnie tego leku to piszcie, chętnie odpowiem i pomogę.

szater 

Wysłany: Sob Cze 04, 2011 9:45 am   

...cos krecisz bracie...skoro byłes czytelnikiem naszego forum to chyba od nas dowiedziałes sie (tak piszesz) o EXOREXIE....wiec co chciałbys nam przekazac? do czego przekonac? :shock:

borek 

Wysłany: Sob Cze 04, 2011 1:23 pm   

Widzę Szater, że coś nieufna jesteś czego przejawem jest Twoja wypowiedź nie tylko w tym miejscu!

Napisałem, że szukając informacji o łuszczycy czytałem różne fora, strony www itp.
Gdzieś trafiłem na EXOREX, teraz nie pamiętam dokładnie gdzie to było. Ale, że najczęściej wracałem na to forum to po miesięcznej kuracji i widocznych efektach postanowiłem się zarejestrować i napisać o EXOREXie.
Co chciałem przekazać - chyba nie czytasz ze zrozumieniem... podzieliłem się swoją historią i tym, że na mnie EXOREX zadziałał i jestem z tego powodu szczęśliwy.
Do czego przekonać - do tego, że należy cały czas szukać i nie poddawać się po kolejnych niepowodzeniach.
Tylko tyle i aż tyle.

szater 

Wysłany: Sob Cze 04, 2011 10:44 pm   

Piszesz na temat Exorexu we wszystkich tematach ...toteż sie pogubic mozna...a nieufna jestem to prawda bo za wielu tu takich dziwnych dystrybutorow roznych produktów sie pojawia
...nie widze tez powodu do obrazania mnie...jako belfer moge cie zapewnic o doskonałym opanowaniu czytania ze zrozumieniem...

PS
poniewaz nasz admin pojawia sie tu rzadko dlatego powstaje bałagan i są dublowane tematy bardzo prosze o pisanie na temat exorexu w jednym miejscu,łatwiej bedzie znalesc informacje dotyczace leku,jego stosowania i ewentualnego składu wszystkim tym ktorz nawet jako goscie wchodza na forum

borek 

Wysłany: Pon Cze 06, 2011 5:00 am   

Szater czepiasz się i tyle. Piszę na temat Exorexu w różnych miejscach, ale wszędzie zgodnie z tematem. Dlaczego masz pretensje do mnie skoro to nie ja zakładam i dubluję tematy. A skoro jest kilka tematów o Exorexie, to który mam wybrać? Który jest ten dobry?
Chcesz pomagać ludziom to rób to dalej, nikt nie mówi że nie robisz tego dobrze. Pamiętaj jednak, że nie masz na to jako jedyna licencji. Po to jest forum żeby każdy mógł się podzielić swoją wiedzą i doświadczeniem, niezależnie od tego jak duże ono jest. Na tym właśnie polega siła tego forum i dlatego na nie tak wiele razy wracałem.

szater 

Wysłany: Pon Cze 06, 2011 7:57 am   

Wiadomosci prywatnej nie starczyło miejsca na wszystkie impertynencje? :lol:
Niczego nie narzucałam tylko grzecznie poprosiłam a to roznica ogromna...TWÓJ Exsorex jest jednak troszke inny od tych co my znamy dlatego prosiłam aby napisac dokładnie w jednym miejscu aby było łatwiej szukac TEGO KONKRETNEGO....jak znam życie za pare chwil ciebie tu nie bedzie...ludzi którzy beda potrzebowac pomocy przybywa codziennie kilku...
no coz pokrzyczec,potupac nozka mozesz...kazdy ma czasem zły dzien... :mrgreen:

borek 

Wysłany: Pon Cze 06, 2011 2:21 pm   

Załóżmy, że "grzecznie prosiłaś"... ale widzę uśmieszek w Twoim poście więc jest nadzieja, że Twoje złe dni minęły.

Zdaję sobie sprawę, że Exorex o którym piszę jest inny (nie mówię, że lepszy) i dlatego postanowiłem się zarejestrować. Wszędzie gdzie piszę o moim Exorexie podkreślam, że jest on dwufazowy i ma inne opakowanie.

Mam pisać w jednym miejscu... powtarzam pytanie: to znaczy w którym? Mam do Ciebie napisać żebyś mi wskazała dobry temat? Bez sensu. Wszędzie gdzie się wypowiadałem jest temat Exorexu. Każdy może też zadać pytanie na PW.

szater 

Wysłany: Pon Cze 06, 2011 2:38 pm   

myslalam ze skoro zalozyłes specjalny temat odnosnie swojego leku ...to wiesz gdzie pisac...zasmiecaj go dalej ...rozpamietujac co?kto?kiedy? dlaczego? :razz:

Odpowiedz do tematu