Wysłany: Sob Maj 21, 2011 2:37 pm czym farbować włosy?
hejka
Chciałabym Was polecić farbę do włosów COLOR$Soin.
jest to farba z składników roślinnych, na pewno bez amoniaku i tego wstrętnego zapachu co inne farby. Do kupienia w aptece. Kosz jakieś 29 zł. tyle co inne lepsze farby
Przeznaczona jest dla kobiet w ciąży, osób po chemioterapii.
Mam zmiany łuszczycowe na głowie, po innych farbach w miejscach zmian mnie szczypało, placki robiły się czerwone. Mam łuszczyce pod grzywką i koło uszu także jak zmiany są czerwone to je widać .
Dzisiaj sobie zafarbowałam i zdziwiłam się, że mnie nie szczypało. Kolor wyszedł świetnie, aż się zdziwiłam, że pokrył odrosty i już zafarbowane włosy.
Trzeba tylko sprawdzić jak długo będzie się utrzymywał na głowie.
Może jeszcze ktoś by spróbował tej farby i podzielił się opinią. Byłabym wdzięczna.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Cze 09, 2011 8:57 am
Puma koniecznie na fijolet....albo ruzowy....tak ci piknie bedzie...
...chociaz przemyslałam...zostaw te białe jak len włoski...ja mam czerwone...bedzie bardziej patriotycznie
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Cze 09, 2011 10:15 pm
...odwaliłam dzis znowu kolorek...ja cie piernicze jaki superasny ...butelkowa zielen na grzywce(mam asymetrie) aż do lewego długiego pejsa...miodzio...jak ktosik znajdzie czas to wklei zdjatko....
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum