będę składać o rentę a czy przyznają...cóż ...zobaczymy .w tym kraju niczego nie można być pewnym.lekarz rodzinny,która wysłała mnie do szpitala jest umówiona na czwartek wcześniej nie było wolnego terminu. w piątek mam psychiatrę,włoski u fryzjera już przycięte,we wtorek idę do nfz-tu wywiedzieć się o sanatorium poszpitalne.jeśli nie wystawili w szpitalu bo im się nie chciało to będą mieli ze mną kłopot bo im nie odpuszczę mam nadzieję ,że wszystkie te sprawy dam radę załatwić do końca miesiąca bo chciałam pojechać z Rysiem na urlop,a po urlopie zaraz mam rehabilitację.buziaki wszystkim posyłam
Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Cze 12, 2011 4:16 pm
Kochani oto moja ostatnia fryzurka z która wybieram sie jutro do Turcji jeszcze to do końca nie jest to co bym chciała ale blisko blisko
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 12, 2011 7:18 pm
Jak dla mnie bomba. Żadne tam błękity, różowości czy co tam jeszcze wymyślisz. Tylko zieleń i to pod każdą postacią, na tej Twojej czuprynce, to jest to
Wiele radości i dobrego odpoczynku, tam Tobie w tej Turcji. Wracaj szczęśliwa
Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Cze 12, 2011 10:12 pm
Kochani jutro raniutko wylatuje do TURCJI do Ölüdeniz....trzymajcie kciuki ....sciskam ....odezwe sie po powrocie badzcie grzeczni i....pomódlcie sie czasem a tymczasem......MACIE LUZ
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 13, 2011 10:07 am
Darmowe macanko miała, schody jej jak do nieba podstawili a ona... kręci noskiem. Cała Szater
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum