to swietnie heniutka pozdrow nutke i powiedz ze dalej trzymamy kciuki
ja pochwale was bardzo dobrze kciuki trzymaliscie dostalam piatke na obronie pracy dyplomowej
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
bardzo sie podobało... byłam ...widziałam.... mam świadka- moja córa....uważam że było super......dla mnie Nutka była najlepsza i innej wersji nie uznaje.....
Nutka gratulacje
byłabym zapomniała.......w naszej regionalnej telewizji tez mówili o tych zawodach, i pokazali Nutkę podczas rywalizacji.....
i tak sobie myśle, ze miałam wczoraj wielka przyjemnosc poznac przyszła mistrzynie .
Nutka, tego ci z całego serca życzę
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 19, 2011 6:34 pm
Nutce gratulacje przesłane
Kotku, innych rozwiązań nie braliśmy pod uwagę. Gratuluję
Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Cze 21, 2011 1:50 pm
Ano odnosnie relacji :
1.kocham Turcje
2 super jedzenie(cokolwiek to byłoo)
3.baseny to moje hobby
4.adoracja młodych turków.... aa czasami nawet....
5.widoki cudne
6.bezpieczenstwo jazdy-balansowanie na krawedzi
7.jestesmy wczasowiczami drugiej kategorii
8.SZUKAC DOBREGO BIURA-BRON BOZE TRIADA
9.koniecznie 14 dni
10.zbierac EURO przez cały rok
Nie da sie tego popawiedziec ,wrazen duzo,to co zobaczyłam i przezyłam...nikt mi nie odbierze.Błekitna Laguna jest duzo drozsza od ALANI ale naprawde warto...zobaczyt taki kolor morza,tak ciepłe i...tak zasolone(w zatoce to morze jak jezioro...spokojne,przejzyste...cudne)...wogóle ogrody,kwiaty,zielen...owoce słodkie i dojrzałe...dziekowałam Bogu ze jestem katoliczka i meza sama sobie wybrałam,zasłaniac sie nie musze,opalac moge...i jestem jedyna zona.jeżeli macie dzieci to...koniecznie je pchajcie na rezydentów(konieczna dobra znajomosc jezyka)...zycie na luzie i cały swiat u stóp...za nic nie odpowiadaja...pracują jak chca a jak nie to nie pracuja....
Naprawde warto pojechac...jak sie ma jeszcze znajomosci i troszke sprytu to za 1300 na 7dni....ale koniecznie w czerwcu lub we wrzesniu...bo tam wiosna i tem około 35*C w słoncu tylko 40-45*C....latem to juz chyba masakra....pomimo ze siedziałam pod parasolem lub w basenie(przy barze z drinkami ) spiekłam sie....ale opalenizna(mam ciemna karnacje) jest slicznego koloru....jutro jade w nasze polskie góry na pare dni ....potem już.....bede pilnowac chałupki...
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Sro Cze 22, 2011 8:30 am
żuczki moje drobne jade troszke w Sudety...mamcie odwiedzic,tatce naopwiadac co nowego(dzien ojca jest 23.06!-na cmentarzach tez obowiazuje)ze znajomymi posiedziec w ulubionych knajpkach,na góry popatrzec....bo już po nich nie chodze-szykuje tylko prowiant na wyprawy moich chłopaków....ale...internetu mamcia pod reka nie ma wiec szukac go ekstra nie bede...gdyby cos pilnego to...piszcie na forum....sa tacy co mnie znajda,wracam jakos tak w ....niedziele
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 8:31 am
wróciłam i .....cosik tu cicho o zmierzchu
o konkretne pytania poprosze co panstwa interesuje
... z takich bardziej osobistych przezyc....to wiem ze ....Pan Bóg miał racje nie dajac mi skrzydeł...latanie jest przereklamowane....ladowanie...takoż samo:
1.pomagaja ci wejsc
2.szerokie perspektywy
3.piekne widoki
4 rzygac sie chce(sorki za słówko)
5.a wysiasc ....nie mozna
pani stewardessa po turecku z szybkoscia karabinu maszynowego udzieliła instruktarzu uzycia czegos tam-czego nie zauwazyłam...wogóle wolałam na nic nie patrzec,miejsca było tak malo ze cały czas na piersiach miałam pana z rzedu poprzedniego,mój Januszek za to leciwa staruszke toteż komfort psychiczny przynajmniej w tej materi miałam,trzymałam to moje dożywocie za reke mocno zeby nas w razie czegus razem pochowali...dzwieki tez podobnież wydawałam z siebie ...niekoniecznie relaksacyjne....ale co tam przezyłam ...inni wokoło tez...wracamy do normalnego zycia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum