witam witam biedroneczki dawno mnie tu nie było ;p
małe info o mnie obecnie przeprowadzilem sie do Poznania na studyjka zaoczne
jest ktos z wielkopolski? jakiegos dobrego dermatologa moze polecic?
a moze ktos wie gdzie poszukuja do pracy młodego ambitnego łuszczyka dobrego w handlu i mającego dobrą gatkę jak i znającego techniki marketingowe ?????
POSZUKUJĘ pracy xdxd
_________________ Mów mi sebeek
Otworzę plażę łuszczyków
Witaj Sebek,
ja mogę ci powiedziec jakiego lekarza omijać w Poznaniu - prof. Żabę, bierze krocie za wizytę, leki same sterydy i to z wyższej półki....
spróbuj zapisac sie na wizytę do przychodni przy szpitalu na ul. Lutyckiej, łatwiej wtedy dostac sie na oddział szpitalny, a nie jest zły ten oddział
...witaj Seba ja w kwestii formalnej : o co kaman o gadki czy gatki...w czy konkretnie jestes dobry
Witam po przerwie
konkretnie jestem dobry :D
haha
xd
3mać kciuki w piatek mam rozmowe kwalifikacyjna
10 juz xd
ciężko znaleźć pracę jako student z rocznym doświadczeniem :S
chca tylko do multikina za 6 z brutto + max 120h miesiecznie
to mi nawet na szary papier do d... nie styknie xd
jak już sie pracowalo za wieksze pieniadze to ciezko za grosze robić xd
ok ide myju potem salicyl i spac xd haa
_________________ Mów mi sebeek
Otworzę plażę łuszczyków
Witajcie!!
Jestem po dlugiej nieobecności na forum - duzo sie działo, ale zaglądałam czasem tylko na pisanie jakoś nie było czasu.
Miło wrócić do Przyjaciół:)
_________________ Życie stawia przed nami wymagania na miarę sił, które posiadamy. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec!
-------------------------------------------
Kochać i być kochanym to jakby z dwóch stron świeciło słońce.:***
Jadę jutro na urlop .wrócę za 2 tygodnie w niedzielę a w poniedziałek mam się stawić na rehabilitację w szpitalu.nie będzie mnie dłuuugi czas. nie wiem jak mi się rozwinie przeprowadzka to może się przedłużyć .jak już będę miała komputer podłączony po przeprowadzce to na pewno się odezwę .miłego urlopowania i dobrej pogody dla wszystkich pa
eh, w tym roku nie jade na wczasy i jestem zły ale z drugiej strony .....wysypało mi lapy jak nigdy dotad zawsze miałem na okciach, a teraz od bicepsow po same dłonie !!
Lato dla mnie moze zamienic sie w wieczna zmarzline....
pozdrowienicha
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 04, 2011 7:16 pm
Robuś albo to pierwszy raz, stajesz na pierwszej linii frontu? Zakasujesz rękawki i do roboty. Taki rok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum