nudzi mnie praca, nudzi mnie robota domowa... chyba potrzebuje urlopu i kolejnej szkoly?... czy ja nie przestane sie uczyc?... potrzebuje czegos co mnie ciekawi a praca mnie juz od dosc dawna nie ciekawi... wrrrr chandre mam
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
przejdzie mi znam siebie - pewnie znajde sobie kolejne wyzwanie
na razie niedlugo tydzien urlopu, wyjazd do krakowa do kumpeli i lazegowanie po miescie z nia i kumplem, moze znajde sobie jakas inspiracje smoka na przyklad
adrenalina jest potrzebna w zyciu
Ja juz odliczam dni...byle do niedzieli i urlop.....prawie nad morzem- 2 km do plazy, agroturystyka...tylko 5 domków, wiec bedzie cisza i spokój ,
plarza i morze tylko bardzo wczesnym rankiem i późnym wieczorem......mój Romek sie śmieje że na starość robię się bardzo romantyczna a w dzień zwiedzanie, zwiedzanie i jeszcze raz zwiedzanie
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 13, 2011 7:49 am
To wszystkim Wam przyjemnego polegiwania i wypoczynku. Kasiu słoneczka wiele
Ja dla odmiany, zaczynam remonta hii hii okraszone pitu pitu z Nutką. To się nazywa aktywny wypoczynek... ponoć
Nutka w nowym fryzie, jakby wyrazistsza, Oleńka wyważona i recytująca wierszyki świeżo w przedszkolu wyuczone. I roku niewidzenia się.... jakby nie było. Dzięki
ja mam zamiar dopiero zaczac zalatwiac sanatorium wiec pewnie dostane w przyszlym roku - ktos sie orientuje czy mozna zalatwic dwutygodniowe? bo wiecej urlopu w jednym kawalku nie dostane...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum