Wysłany: Czw Lip 28, 2011 10:43 pm Witam z Facebook'a
Cześć & dzień dobry
Trafiłem na Forum dość przypadkowo, odniosłem dobre wrażenie - dziękuję - i zebrałem się na odwagę aby napisać, przywitać się i jednocześnie poprosić o napisanie kilku słów, podzielenie się doświadczeniem na Wygram z łuszczycą . Chciałbym aby użytkownicy Facebook'a mieli szansę zapoznania się z Państwa opinią, poszerzyli wiedzę, a może nawet po raz pierwszy o przeczytali o psoriasis, również o sposobach leczenia.
Pozdrawiam,
Marek.
Ostatnio zmieniony przez MarekzFace Czw Sie 04, 2011 4:58 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 8:10 am
...miło zabrzmiało .....aczkolwiek brzmienie to nie wszystko...tak sie zastanawiam jak dałoby sie zamknac temat-tak rozległy,pełen dramatów zyciowych,pełen walki i....bezradnosci w paru słowach.Cokolwiek ktokolwiek napisze ...nie bedzie do konca prawda:kazdy z nas tysiecy ludzi choruje inaczej....w sierpniu odbywa sie coroczny ogólnopolski zlot ludzi chorych na łuszczyce informacje tu>>> http://luszczyca.org.pl/p...pic=6429&st=100 zapraszamy...mozna napisac wspaniały reportaz..
pozdrawiam serdecznie...Krysia
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Ostatnio zmieniony przez szater Pią Lip 29, 2011 9:26 am, w całości zmieniany 2 razy
Dziękuję
A będąc przy glosie , powiem - nie będę ukrywał - że łuszczyca kiedyś napawała mnie lękiem, nie znałem nikogo kto by chorował, aż do chwili gdy zobaczyłem u znajomego "coś dziwnego" na rękach. Wyjaśnił mi co to za choroba i żebym się nie bał, a że spędziliśmy kilka dni na jednym jachcie, nie miałem innego wyjścia, tylko nie bać się . No i za info o Zlocie (o którym pozwolę sobie wspomnieć na facebook'u) gdzieś na Kociewiu dziękuję - Trudno jednak być wszędzie w jednym czasie. Nawet tu na Forum mimo tylu ciekawych informacji, poruszających wątków, mogę być tylko sporadycznym gościem. Zapraszam ponownie na Wygram z łuszczycą i choć wiem, że to nie dział ogólny, może jest lepsze miejsce, podam link z piosenką, która zazwyczaj wywołuje u mnie uśmiech - cover CCR,
Rod Stewart - Have You Ever Seen The Rain
Pozdrawiam wszystkich,
Marek.
...miło zabrzmiało .....aczkolwiek brzmienie to nie wszystko...tak sie zastanawiam jak dałoby sie zamknac temat-tak rozległy,pełen dramatów zyciowych,pełen walki i....bezradnosci w paru słowach.Cokolwiek ktokolwiek napisze ...nie bedzie do konca prawda:kazdy z nas tysiecy ludzi choruje inaczej....w sierpniu odbywa sie coroczny ogólnopolski zlot ludzi chorych na łuszczyce informacje tu>>> http://luszczyca.org.pl/p...pic=6429&st=100 zapraszamy...mozna napisac wspaniały reportaz..
pozdrawiam serdecznie...Krysia
- no to swietnie,tylko szkoda,ze infa trzeba wyrywac gdzies z kads tam..... ! Szkoda tylko,ze to jakos katem idzie to ....bawcie sie Moze w nastepnym roku....
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Sie 07, 2011 7:10 pm
...niczego nie trzeba wyrywac...wszystko podane jak na talerzu...wystarczy byc zainteresowanym...przeczytac samemu lub zapytac
Informacje zamiesciłam zgodnie z posiadana wiedza...niestety nie mam mozliwosci :wyeksponowania jej tak aby ciagle była widoczna:
Wysłany: Sob Mar 26, 2011 7:00 pm
DROGIE BIEDRONECZKI!
JAK CO ROKU ORGANIZOWANY JEST KOLEJNY ZLOT BIEDRONEK! Zlot jest w dniach 11-14 sierpnia.
Podaję z pewnością interesujące wszystkich informacje dotyczące zlotu w dniach :
1. Baza noclegowa mieści się w domu wczasowym "Wczasowicz" na ul. Słonecznej 4 w Skarszewach, woj. pomorskie
2. pokoje są: 2-, 4-, 8- osobowe, jest na terenie ośrodka również pole namiotowe (nie wiem ile liczą za dobę) cena za dobę w pokoju 25,00 zł/osobę
3. dzieci nie płacą (małe do lat 4)
4. wyżywienie: śniadanie 8,00 zł, obiadokolacja 10,00 zł
5. na terenie ośrodka znajduje się miejsce na ognisko i grilla (oczywiście własnego )
6. jedyną niedogodnością są łazienki usytuowane na korytarzu (wspólne)
7.Właściciele ośrodka są bardzo miłymi i gadatliwymi osobami więc można z nimi dużo spraw pozałatwiać.
8. Jeśli pogoda nam nie dopisze mamy do dyspozycji salę konferencyjną.
9. Na teren ośrodka można wnosić własny alkohol i popitkę
Podsumowując zawiadamiam, iż można rezerwować miejsca na zlot na kociewskokaszubski.
tel./ fax 58 588 25 81, komórka 698 841 564 hasło rozpoznawcze: ZLOT BIEDRONEK
W razie jakiś pytań proszę o kontakt 606380414
Jest juz duzo ludkow z róznych stron Polski....z naszego forum jade ja i PUMA orazRumianek i Rabatek....czekamy na reszte :dosia,iwonka,basia.....i na każdego z Was....na zlotach jest super jestesmy wszyscy tacy sami,zawiazuja sie przyjaznie,sympatie(sa nawet małzenstwa i dzieci biedronkowe)....tel.jest do organizatorki ale mozecie reszte poczytac na http://luszczyca.org.pl/p...pic=6429&st=100
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
...niczego nie trzeba wyrywac...wszystko podane jak na talerzu...wystarczy byc zainteresowanym...przeczytac samemu lub zapytac
Informacje zamiesciłam zgodnie z posiadana wiedza...niestety nie mam mozliwosci :wyeksponowania jej tak aby ciagle była widoczna:
......
I tak chyba domykając swoje przywitanie, na tym Forum, dopowiem, aby informacje była wyeksponowana, potrzebny jest kontakt z administratorem, prosząc go, pod tym uroczym obrazkiem - kwiat, dzieci, latawiec - zamieścił odpowiednią informację.
Pozdrawiam,
Marek.
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Sie 12, 2011 10:14 am
Marku talerzy troszkę jest, fakt, ale racz zwrócić uwagę, że to co na nich.... tożsame.
To też jest taką naszą metodą na życie z "nią"... zawsze i wszędzie razem i coraz częściej, rączka w rączkę.... jesteśmy. Piękne uczucie, uwierz. Pozdrawiam
Marku talerzy troszkę jest, fakt, ale racz zwrócić uwagę, że to co na nich.... tożsame.
To też jest taką naszą metodą na życie z "nią"... zawsze i wszędzie razem i coraz częściej, rączka w rączkę.... jesteśmy. Piękne uczucie, uwierz. Pozdrawiam
Jasne, że tak . A pomyślałem i nie dodałem, że talerzy jest kilka i bardzo dobrze, że jest.
z chorobą zmagam się już od wielu lat, przestałam już liczyć ile dokładnie.
Poszukuję sposobu na tą chorobę, a raczej na złagodzenie jej objawów. Do tej pory pomagało mi słońce i słona morska woda. Jestem zainteresowana wyjazdem nad Morze Martwe, może ktoś z Was był na takim leczeniu i podzieli się opinią w tej sprawie.
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Sie 16, 2011 12:24 am
Witaj Ewul Z tego co pamiętam, nikt od nas, nad tym morzem się nie leczył. W wolnej chwilce zerknij na to http://luszczyca.org.pl/p...showtopic=6071, może tu znajdziesz odpowiedź na nurtujące Cię pytania. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum