Polecam całą płytę noszącą tytuł "Boso", ja nie wytrzymałam, po wysłuchaniu tego utworu poleciałam po płytę. Przesłuchaj utwór z tej płyty pt. "Kropla" albo "Drętwa mowa" coś wspaniałego. W "Kropli" jest taki moment, wstawka ze skrzypiec i saksofonu jak dostaniesz "gęsiej" to będziesz wiedział o czym mówię. Aha z wcześniejszej płyty zobacz jeszcze tytuł "Salamanga"
Polecam całą płytę noszącą tytuł "Boso", ja nie wytrzymałam, po wysłuchaniu tego utworu poleciałam po płytę. Przesłuchaj utwór z tej płyty pt. "Kropla" albo "Drętwa mowa" coś wspaniałego. W "Kropli" jest taki moment, wstawka ze skrzypiec i saksofonu jak dostaniesz "gęsiej" to będziesz wiedział o czym mówię. Aha z wcześniejszej płyty zobacz jeszcze tytuł "Salamanga"
Dzieki Mimi, w wolnej chwili poslucham. Kilka razy trafiłem przypadkiem na piosenkę tego bandu i za kazdym razem mi sie podobalo, ale nigdy jakos nie natchnelo mnie do poszukania innych piosenek.
Mimi napisał/a:
Utwór "Boso" jest o śmierci...
Wiem, genialna metafora, nie wiem czy kupują teksty czy piszą sami, ale nie ubrałbym chyba tego lepiej w słowa, zostawie wszytskie dobra doczesne, wszystko co mam = pojde boso
Kurcze nie kumam... Dlaczego mnie pozdrawiasz Paweł...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 10:40 pm
Miniaczku witaj odkrywam Twoją drugą.. trzecią... twarz, czekam na resztę
Do pieśni nic nie mam, ja nawet rozumiem....marketing ale każdą piosenkę można zajechać na śmierć, u mnie tak wczoraj jechali a ja na dodatek, nie jestem szczególna fanką Zakopowera.
Utwór "Boso" dla mnie o... Drugiej Stronie Tęczy... jest. Boso ale w ostrogach.... chciałabym
Obserwuję cię
Ale nie czekam na właściwy moment, żeby podejść
Chcesz wiedzieć dlaczego unikam twojego spojrzenia?
Dlaczego uciekam?
To nienormalne – wiem
Zbyt długo cię wymyślałem
Być może jestem skazany na samotność
A może jest ktoś, kto zrozumie
Że nie potrafię dzielić się swoim światem?
Wciąż uciekam
To nienormalne – wiem
Gdybym tylko mógł zmienić rzeczywistość
Przyzwyczaiłem się do tego
Wciąż wymyślam cię na nowo…
Ostatnio zmieniony przez Yans Sob Lip 30, 2011 11:03 am, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum