pytanie: chciałam wysyłac prywatna wiadomosc ale po kliknieciu "wyslij" trafila do folderu "do wyslania" i nie moge z nia nic dalej zrobic...
_________________ Wzniosę toast by Twój splin, zniknął wcześniej niż mój zapas win
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 9:27 pm
Tasiu, ta Twoja wiadomość zniknie z folderu "do wysłania", jak jej odbiorca, ją odbierze.
Nic z nią już nie musisz robić. Przejdzie do folderu "wysłane", po odebraniu jej przez adresata. To, tak na mój łeb Pozdrawiam
Potwierdzam słowa mojej przedpiśczyni (analogia do przedmówcy, jest takie słowo? czy właśnie stworzyłem neologizm? ) to, że wiadomość znajduje się w folderze do wysłania oznacza, że adresat jeszcze jej nie przeczytał. Trochę mało to intuicyjne, ale funkcjonuje to w ten sposób na każdym forum - trzeba się przyzwyczaić.
Szczerze mówiąc dawno temu, gdy rozpoczynałem przygodę z internetem i pierwsze siwe włosy nie zaczęły się jeszcze pojawiać na mojej głowie a wieże WTC twardo stały też się wkurzałem, że wiadomość nie chce mi się wysłać dopóki nie odkryłem jak to działa
ahhh ta technologia... biedna Szater pewno została zaspamowana bo niewiedząc co się dzieje klikałam wyślij kilka razy . dzięki za odpowiedź i również Was pozdrawiam!
_________________ Wzniosę toast by Twój splin, zniknął wcześniej niż mój zapas win
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Sie 05, 2011 6:14 pm
Tasiu spokojnie...dobrze jest jam żem twarda... za miłe słowa dziekuje....rób jak napisałas...czekam....zastanowie sie i dam odpowiedz....jak tylko wroce
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum