Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Prywatne wiadomości
Autor Wiadomość
Maściożerca
http://jacenty50.blogspot.com/

Wysłany: Wto Cze 30, 2009 12:00 pm   Prywatne wiadomości

Pawle czy ta funkcja forum działa poprawnie?? Na pocztę dostałem informację o prywatnej wiadomości na forum, lecz jej niestety tu nie ma .

tasia 

Wysłany: Nie Lip 31, 2011 9:19 pm   

pytanie: chciałam wysyłac prywatna wiadomosc ale po kliknieciu "wyslij" trafila do folderu "do wyslania" i nie moge z nia nic dalej zrobic...

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lip 31, 2011 9:27 pm   

Tasiu, ta Twoja wiadomość zniknie z folderu "do wysłania", jak jej odbiorca, ją odbierze.
Nic z nią już nie musisz robić. Przejdzie do folderu "wysłane", po odebraniu jej przez adresata. To, tak na mój łeb :mrgreen: Pozdrawiam :*

Pawel 
Administrator

Wysłany: Nie Lip 31, 2011 9:34 pm   

Potwierdzam słowa mojej przedpiśczyni (analogia do przedmówcy, jest takie słowo? czy właśnie stworzyłem neologizm? :) ) to, że wiadomość znajduje się w folderze do wysłania oznacza, że adresat jeszcze jej nie przeczytał. Trochę mało to intuicyjne, ale funkcjonuje to w ten sposób na każdym forum - trzeba się przyzwyczaić.

Szczerze mówiąc dawno temu, gdy rozpoczynałem przygodę z internetem i pierwsze siwe włosy nie zaczęły się jeszcze pojawiać na mojej głowie a wieże WTC twardo stały też się wkurzałem, że wiadomość nie chce mi się wysłać dopóki nie odkryłem jak to działa :)

tasia 

Wysłany: Pon Sie 01, 2011 9:19 am   

ahhh ta technologia... :wink: biedna Szater pewno została zaspamowana bo niewiedząc co się dzieje klikałam wyślij kilka razy :P . dzięki za odpowiedź i również Was pozdrawiam!

szater 

Wysłany: Pią Sie 05, 2011 6:14 pm   

Tasiu spokojnie...dobrze jest jam żem twarda... :wink: za miłe słowa dziekuje....rób jak napisałas...czekam....zastanowie sie i dam odpowiedz....jak tylko wroce :tuli:

Pawel 
Administrator

Wysłany: Pią Sie 05, 2011 9:10 pm   

Czy potrzebne jest zwiększenie limitu prywatnych wiadomości w skrzynce? w tej chwili 50 odebranych i 25 wysłanych

Przy okazji - jeśli zdarzają się przypadki spamu/reklamy/obraźliwych wiadomości przez prywatną skrzynkę na forum to proszę to zgłaszać.

Odpowiedz do tematu