Wysłany: Czw Sie 11, 2011 10:20 am Brązowe plamki po opalaniu
Po opalaniu zostaly mi brązowe plamki na nogach po miejscu gdzie byla łuszczyca, wyglądam jakbym miala siniaki. Czy znacie jakis sposób zeby sie tego pozbyć, bo to gorzej wygląda zanim zaczełam sie opalac.
_________________ Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.
U mnie z kolei te miejsca są jasne, ale nie znam sposobu na wyrównanie koloru, u mnie po pewnym czasie wygląda lepiej - zwłaszcza po kolejnych sesjach opalania.
ale po peelingu opalenizna mi zejdzie ale może to lepsze bedzie niz plamy brązowe na nogach. Tak na marginesie to podobno słońce miało pomagać a nie szkodzic...
_________________ Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.
Dziewczęta słonce Pomaga , ale to nie wina słoneczka ze w miejscu w którym miałaś łuszczyce skóra ma bardzo mało pigmentu tak jak po ranie niestety z doświadczenia ( leczyłem sie w latach 90-tych słoneczkiem w Izraelu nad Morzem Martwym ) ze potrzeba do 2 lat by skóra się całkiem wyrównała ;( , albo włączysz na turbo i będziesz sie opalać na czarno jak murzyn i zaryzykujesz wręcz oparzenia , ale to odradzam raz ze względu na raka , dwa ze poparzona skóra znów dostanie szybko łuszczycy trzy , hm, silna opalenizna powoduje ze się skórka przedwcześnie starzeje ... ;( .
ale ze mnie filozof i nudziarz , 1 godzina na forum i już dwa wykłady , poprawie się .
pozdrowienia . Krzysztof
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Paź 06, 2011 8:10 am
...a o peelingu sola z oliwa słyszałes? a o Buskiej Masce Siarkowej? słonko owszem jednym pomaga ale sa taqcy co to go nie moga stosowac to i solarka takoż samo fototerapia odpada....nigdy nie miałam remisji dłuzszej jak 2-3 miesiace....no moze 5 ale to już nie pełna wtedy była...ciekawam tych co to remisje maja 2 lata ...mysle ze jak ktos osiągnie sukces-remisje to ze szczescia całkiem na białe plamki nie zwraca uwagi....chyba ze ...no wlasnie choruje ze spowodu 3 kropek...bo jak ktos faktycznie ma problem to...ciesza go białe plamki....co do opalania na turbo....chyba wolimy jadnak swoja łuszczyce niż raka skóry
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum