Wysłany: Czw Lis 23, 2006 8:10 pm czym leczyć łuszczycę
mam łuszczycę od 3 lat, występuje u mnie na głowie, łokciach, kolanach i miejscami pojedyncze zmiany na nogach. Doradzcie jakich leków i maści używać aby się tego cholerstwa pozbyć .Może znacie jakieś domowe sposoby?
Wysłany: Pią Lis 24, 2006 12:12 pm
Sposobów jest wiele, choć nie każdy na każdego działa, także czasami maść komuś pomoże, a komuś zaszkodzi, musisz poczytać sobie na forum jest taki dział o lekach i domowych sposobach, może znajdziesz coś dla siebie. Tam są opisane maści, ich działanie itp. ,a także wypróbowane sposoby, które na jednych działają na innych nie.
Cześć. Mnie najlepiej służy Dermatis Clear Tincture, możesz kupić w sklepach wysyłkowych. Wiele miejsc, które zaleczyłem na początku pozostały zaleczone. Oczywiście ma swoje wady, więc zanim się zdecydujesz, poszperaj w Internecie i poczytaj sobie.
Kiedy zachorowałam na ł miałam 14lat byłam cała wysypana znałam tą chorobę bo mój brat też ją ma.Leżałam w szpitalu na dermatologi 2mc byłam załamana tym że akurat ja ją mam,moi rodzie próbowali mi pomóc jak tylko mogli leczyłam się u Tybetańczyków przez 4mc(ogromny koszt leczenia na tamte czasy)pomogło tylko troszeńkę,znajoma mamy podpowiedziała aby podawała mi jodynę od 1kropli do 15 codziennie na szklankę mleka a potem od 15 do 1 no i pani ł sobie poszła. W tym roku urodziłam synka no i mój organizm chyba się wyczerpał bo zaczęło być okropnie na głowie mam wielka skorupę na łokciach pokazują mi się już plamki co prawda małe ale są i strasznie boje się ze wysypie mnie jak wtedy.Zaczynam brać znów jodynę ale boje się że nie pomoże tym razem. ale wy spróbujcie może uda się wam tak jak mi wtedy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum