Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
czym leczyć łuszczycę
Autor Wiadomość
betii23 
betii23

Wysłany: Czw Lis 23, 2006 8:10 pm   czym leczyć łuszczycę

mam łuszczycę od 3 lat, występuje u mnie na głowie, łokciach, kolanach i miejscami pojedyncze zmiany na nogach. Doradzcie jakich leków i maści używać aby się tego cholerstwa pozbyć .Może znacie jakieś domowe sposoby?

daro 

Wysłany: Pią Lis 24, 2006 12:12 pm   

Sposobów jest wiele, choć nie każdy na każdego działa, także czasami maść komuś pomoże, a komuś zaszkodzi, musisz poczytać sobie na forum jest taki dział o lekach i domowych sposobach, może znajdziesz coś dla siebie. Tam są opisane maści, ich działanie itp. ,a także wypróbowane sposoby, które na jednych działają na innych nie.

Tor 

Wysłany: Sob Lis 25, 2006 2:11 pm   

Cześć. :] Mnie najlepiej służy Dermatis Clear Tincture, możesz kupić w sklepach wysyłkowych. Wiele miejsc, które zaleczyłem na początku pozostały zaleczone. Oczywiście ma swoje wady, więc zanim się zdecydujesz, poszperaj w Internecie i poczytaj sobie. :]
http://www.bykom-stop.avx.pl

asicaop 

Wysłany: Czw Sie 18, 2011 2:56 pm   

Kiedy zachorowałam na ł miałam 14lat byłam cała wysypana znałam tą chorobę bo mój brat też ją ma.Leżałam w szpitalu na dermatologi 2mc byłam załamana tym że akurat ja ją mam,moi rodzie próbowali mi pomóc jak tylko mogli leczyłam się u Tybetańczyków przez 4mc(ogromny koszt leczenia na tamte czasy)pomogło tylko troszeńkę,znajoma mamy podpowiedziała aby podawała mi jodynę od 1kropli do 15 codziennie na szklankę mleka a potem od 15 do 1 no i pani ł sobie poszła. W tym roku urodziłam synka no i mój organizm chyba się wyczerpał bo zaczęło być okropnie na głowie mam wielka skorupę na łokciach pokazują mi się już plamki co prawda małe ale są i strasznie boje się ze wysypie mnie jak wtedy.Zaczynam brać znów jodynę ale boje się że nie pomoże tym razem. ale wy spróbujcie może uda się wam tak jak mi wtedy :smile:

Odpowiedz do tematu