Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Lip 15, 2011 10:49 pm
...ano widzisz młoda damo niemozebnie ciagle jestem w biegu i odpowiadam tez szybko i ....biegnę dalej....dlatego gdy nick okresla jakas osobe jest łatwiej...przynajmniej dla mnie...ale jak dla ciebie wazne abys tylko ty załapala ...to ok...mnie tam kaczka ,kura....byle by nie było zali ze cosik nie teges....
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Witam wszystkich jestem Asia na łuszczycę choruje już 13 lat połowę swojego życia,staram się uczyć z nią żyć chociaż w ogóle mi to nie wychodzi .Mam ł skóry głowy,paznokci i ostatnio po porodzie pokazały mi się plamki na łokciach a stan paznokci określam na krytyczny. Mam nadzieję że forum pomoże podnieść mi się na duchu.
Witaj witaj! tutaj jest tylu miłych i skłonnych do pomocy ludzi, że napewno w trakcie czytania forum Twoje samopoczucie się polepszy i dowiesz sie o wielu nowych metodach:) trzymaj się!
_________________ Wzniosę toast by Twój splin, zniknął wcześniej niż mój zapas win
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 18, 2011 10:21 pm
Witaj Asicaop, postaramy się jakoś razem powalczyć
Witam Wszystkich. Mam na imię Szymon i mieszkam w wielkopolsce. Na łuszczycę choruję od 23 lat. Częściej widywany jestem na forum łuszczyca.org.pl ale od dziś także i tu. Pozdrawiam!
_________________ Będzie mi miło, jeśli zaakceptujesz mnie takiego, jakim jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum