Wysłany: Sob Gru 12, 2009 9:54 pm
Są lekarze którzy tną równo dla zasady.Są też tacy którzy gdy (gdy jest szansa) próbują innych sposobów.Popytaj wśród znajomych i mimo wszystko weź drugą opinię.
Ostatnio zmieniony przez Ania z wrzosem Nie Gru 13, 2009 5:39 pm, w całości zmieniany 1 raz
Gecha ja jestem urodzoną pesymistką i nie bardzo wiem jak Cie pocieszyc. Ostatnio kiedy nie mialam sily zwlec sie z lozka rano to sobie myslalam ze do cholery nie mam na nic wplywu i to co najgorsze to mam za sobą. Nie martw sie za bardzo rob to co zaleci lekarz i ..to wszystko
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 5:18 pm
gecha napisał/a:
Po świętach mam konsultacje u p.profesor,zobaczymy co mi powie narazie nie martwię się na zapas,nie ma co bo osiwieję
Kochanie życie jest pełne niespodzianek,w tym okresie Bożego Narodzenia wiele dobrego sie ujawnia.Wierze że ,wszystko będzie dobrze.Być moąe obędzie sie bez operacji.Są jeszcze metody inne:,wypalanie,zamrarzanie.Życzę Ci pogody ducha,optymizmu jak sie uda,trzymam kciuki.Jestes wielka dziewczyno.Ściskam mocno!
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 9:15 pm
a czy ktoś próbował używać fruktozy. Lubię posłodzić sobie herbatę i kupiłem ostatnio fruktoże, jest to produkt dozwolony dla diabetyków (tak pisze na opakowaniu)
Wysłany: Nie Sie 21, 2011 2:07 pm
cukier nie jest dobry dla nas podobnie jak miód zakwasza organizm. Dla mnie najgorsza jest kawa i alkohol, zawsze jak je używam to zaczyna czerwienieć i łuszczyć się. Ostatnio znalazłem tę fruktozę ale nie wiem jak ona działa i szukam informacji.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Sie 21, 2011 5:53 pm
o witam krajana
na mnie tez niekoniecznie działa cukier lub jego brak,nie słodze od dziesiatkow lat ale lubie słodkie czasami az za bardzo,najlepiej wogóle nie słodzic niz słodzic jakimis wynalazkami typu:słodziki i fruktozy
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
a z tym piciem to co jest ,lepiej wódke czysta zamiast słodkiej i wina? a piwo?jak za duzo łykne to twarz mam czerwoną ale głowy to nie wiem,chyba że swedzi wiecej bo czasem podrapany jestem na czole i głowie
niestety jesli bardziej swedzi i czerwone sie zmiany robia to radzilabym odstawic alkohol...
mozesz sprobowac slabe alkohole typu piwo...
ja niestety nie moge w ogole...
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
no tak całkiem to chyba nie dam rady,piwo owszem dobre ale w sobote to wódeczka obowiazkowo ze szwagrem,jak Jola nie zobaczy bo tez sie wscieka.W sumie czasem nawet bez picia swedzi jak cholera.
Powiem tak, nigdy nie lubiłam alko, ale zdarzało się wypić. Teraz ciąża to nie mogę i łuszczycy prawie nie mam ( zaznaczam, że poza smarowaniem balsamem dwa razy dziennie nic nie robię). Nie wiem, czy przez alko, czy z powodu hormonów, ale nie picie dużo daje.
_________________ NIELEGALNY pasztet!
Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.
Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum