Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
POGADUSZKI I PLOTECZKI
Autor Wiadomość
gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Sie 17, 2011 2:45 pm   

A wróć Ty Skarbeńku jeszcze raz do tego mojego pościka tu na temat o którym gadasz i czytaj go tyle razy aż zrozumiesz. Podpowiedź pierwsza: Stowarzyszenia- l.m, kumasz czy potrzebujesz podpowiedzi nr. 2?
No i żeby Ciebie już tak do cna nie męczyć umysłowo dzisiaj, to odp. na pyt. Twoje- nie zapowiadałam, tylko: prosiłam i błagałam, to byli moi znajomi i moja rodzinka akurat w tych miastach mieszkająca...no bo któż inny, miałby być? Sama nie byłam w stanie, więc prosiłam ich o oddanie podpisu, nic innego nie przyszło mi do łba. Chociaż, jeżeli info o akcji dotarło by do mnie wcześniej, to kto wie, czy sama bym tam gdzieś nie była. A, że ja bardzo rzadko proszę, to raczej trudno mi odmówić, przecież sama o tym wiesz :mrgreen:
Info na komunikatorach też poszło, tyle mogłam i tyle zrobiłam. Więcej grzechów nie pamiętam ale jak jeszcze, cóś Ci chodzi po główce, dawaj. Niech już będzie tu, wszak mam dziś święto- w sensie Dzień Dziecka. Buziaki :*

Ps.Cholera jaśnista, jak Ty szybko te posty edytujesz, no siem odnieść nie mogą :oops: Działaj, działaj i miłego popołudnia życzę :tuli:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Nie Sie 21, 2011 9:29 pm   

Puma poczułam się wywołana do tablicy, no to jestem.
Najprościej i najkrócej jak potrafię, a to nie jest moja mocna strona, niestety; jestem, byłam i będę, wielka admiratorką znajomości/przyjaźni, szorstkiej, takiej troszeczkę męskiej-jak prawda, to tylko w oczy nigdy poza; a spijanie sobie z dzióbków, to nie jest moja bajka.
Co do poznania się, to aż boję się napisać, i Ty pewnie kumasz dlaczego :wink: ..... może kiedyś, może gdzieś, będzie mi to dane.
Uprzedzanie się jako emocja/uczucie, jest mi nieznane, tak od 30 latek chyba. To taka pozostałość po pasji, którą była moja praca, tu miałam farta :grin:
No i oczywiście, zawsze możesz te moje słowa, skonfrontować tez w gronie naszych wspólnych znajomych :lol: A, że kółeczko przyjacielskie Ci się rozszerzy niebawem, o finiszującą w tych swoich przeprowadzkach Iwonkę :* to będziesz miała jakby obraz z różnych perspektyw widziany. To takie artystyczne jest i bardzo polecane przez twórców :banan: Pozdrawiam i mam nadzieję, ze dostatecznie jasno siem wypowiedziałam :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Sie 22, 2011 12:27 am   

Ufff, to mnie uspokoiłaś troszkę. Ostatnio, miewam kłopoty w porozumiewaniu się z innymi, za pomocą słowa pisanego ale jak Ty 4 razy oblukasz, to dasz radę może jednak, co? :mrgreen:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pon Sie 22, 2011 8:46 am   

heniutka spokojnie - slowo pisane z zalozenia jest trudniejsze w odbiorze niz mowione, bo nie widzimy stanu emocjonalnego osoby z ktora rozmawiamy, nie widzimy mowy ciala itd.
ale da sie dogadac :) :) :)
tez mnie kusi nadal cie nawiedzic i moze w przyszlym roku :) :*

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Sie 22, 2011 11:45 am   

Jeżeli chodzi o mnie, to ja się dogadam z każdym, tylko czegoś ostatnio, zamiast jednego, dwa posty napierniczać muszę. W pierwszym moja teza, w drugim... co autor miał na myśli, szlag :mrgreen:

Co do Twoich pokus Kotku, wychodzę z założenia, że co ma wisieć nie utonie. Twoja wizyta na wsch., to rzecz nieunikniona, sama wiesz. A tak w ogóle, to jakby troszkę się migasz jednak; druga tura Twojego urlopiku jeszcze czeka, jak dobrze pamiętam i tam jakąś podwózkę... też masz w tym kierunku, to po kiego czekać :>
Za rok, to już nawet sobie tej podwózki nie będziesz musiała organizować, jest grupa z tych Twoich okolic i będą, bo jak one gadają, że będą, to będą :banan: Także kumaj. Ja obstawiam: i teraz i potem; taaaka zapobiegliwa jestem :lol: :*

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pon Sie 22, 2011 12:41 pm   

teraz to ja do ogrodzienca sie wybieram :) w tej mojej drugiej czesci urlopowania :) i mam grupe ktora mnie "trzymac bedzie" ;)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Sie 22, 2011 4:17 pm   

Grupa święta rzecz :hmm: Pozdrów ich :smile:

kacper 007 

Wysłany: Pon Sie 22, 2011 6:13 pm   

czasem lepiej miec wrogów,bo wiadomo ze trza sie przed nimi bronic,ja z moją Jola to tez grupa bo nas dwoje jest :razz:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Sie 22, 2011 6:32 pm   

Zawsze w życiu można kierować się zasadą:"Boże broń mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam".
Ja, to jednak wolę w grupie, troszkę większej co prawda niż ta Twoja; bo Twoja, to takie kółeczko wzajemnej adoracji i już cóś takiego, to ja od 25 lat praktykuję, z różnym poziomem adrenalinki, ale trwamy, czego i Tobie życzę.
Od ludzi bardzo potrzebuję: ich uśmiechu, ich myśli, ich spojrzenia i widzenia świata; Ale może to tylko diabły wcielone i zawistnicy tak mają, nie wiem :]
Wrogowie? niech im się szczęści, z całego serducha żełaju :tuli:

Taka jedna Mała wczoraj, to zapodała, siedzi mi to w głowi do dziś...

"....Bo nikt nie chce iść sam
Wszyscy chcą wiedzieć, że nie są sami
Że ktoś gdzieś czuje to samo
Tam musi ktoś dla mnie być..."
http://www.youtube.com/watch?v=Q0VRj2uw9L0

Puma dzięki :D

nutka 

Wysłany: Pon Sie 22, 2011 7:02 pm   

Wpadłam tylko na chwilę...

Dziś się dowiedziałam, że zostałam zakwalifikowana do finału Dog Chow Disc Cup!
:wow: :wow: :wow: :wow: :grin: :grin: :grin: :grin:

A stało się to dzięki temu, że parę team'ów z zagranicy zrezygnowało z przyjazdu i tym samym mój numerek się załapał :wow: :wow: :wow:

...a na finałach są również kwalifikacje do USA ale to tak na marginesie... :wink:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pon Sie 22, 2011 8:21 pm   

nutka wielkie brawa :) :banan: buziak dla ciebie i drugiej polowy "grupy" ;)
heniutka ja lubie takie nieformalne grupy... akurat ksiazkomaniacy sa sympatyczni i chcoiaz przewaznie sporo mlodsi ode mnie to bawimy sie razem dobrze :)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Sie 22, 2011 8:59 pm   

A widzisz Nuteńko, jak to los czasami potrafi wyciągnąć króliczka z kapelutka. Starsze panie miewają nos a w takich sprawach, czasami. Buziaki i powodzenia :* Jak już ochłoniesz, to zapodaj co, jak i gdzie?

Tysiu, a to sama wiesz, że małolaty zajefajne są, też ich lubię :D

Puma, co do gustów muzycznych, to u mnie babcia Tina number one, a potom w etu aktrisu ja wliubliena http://www.youtube.com/watch?v=oIFmhye6fqw oczeń :banan:

Mimi

Wysłany: Wto Sie 23, 2011 9:37 pm   

nutka napisał/a:
Wpadłam tylko na chwilę...

Dziś się dowiedziałam, że zostałam zakwalifikowana do finału Dog Chow Disc Cup!
:wow: :wow: :wow: :wow: :grin: :grin: :grin: :grin:

A stało się to dzięki temu, że parę team'ów z zagranicy zrezygnowało z przyjazdu i tym samym mój numerek się załapał :wow: :wow: :wow:

...a na finałach są również kwalifikacje do USA ale to tak na marginesie... :wink:

WOW!!!

Gratuluje! Też mam psa z tych "latających" :o śmieszne są :grin:

nutka 

Wysłany: Sro Sie 24, 2011 2:59 pm   

Henia 3-4.09 na Polach Mokotowskich w Warszawie.
Zapraszam :) ))

andrzej 
andrzej

Wysłany: Sro Sie 24, 2011 10:03 pm   

Krysiu dlaczego nic nie piszecie jak było na zjeżdzie?czy przeczytaliście tyle książek że nic niepamiętacie? :grin:

Odpowiedz do tematu