No najlepiej mi nie poszło w rzutach na odległość ale freestyle wyszedł dobrze
Jutro tylko freestyle i zaczyna się o 13, ja jestem 3.
Dzięki za kciuki!
Pomyłka zaczyna się o 12 a nie 13
Na odległość też powinno mi pójść o wiele lepiej ale cóż, było minęło
Czekam na jutro
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sob Wrz 03, 2011 11:14 pm
Nutka Ty już przestań marudzić. Te spikery, to się Ciebie tak nachwalili, że ja już w końcu myślałam: patrzę na mistrzynię
Fajnie to wyglądało, tym bardziej, że na żywo takich zawodów nigdy nie widziałam. Trzymam kciuki za jutro
Sobotą to ja to wszystko oblukałam, w niedzielę miałam problemy
Ale... 2 min.10 s.... tego linka jest zajefajna: "A co to będzie?" "To moja mama, wiesz" Buziaki Oleńce poproszę, przekazać Jeszcze raz gratuluję sezonu
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Paź 10, 2011 4:55 pm
puma siostro ogarnij sie....jezeli jestes za PiS to przegrali ;jezeli za PO to wygrali,Partia Palikota...też dała rade ,SLD ....no cosik im nie wyszło ....niewazne pic mozna z kazdej z tych opcji
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 8:58 am
...dzisiaj cosik dziwne to forum a poniewaz sb jeszcze nie ma a ja grzeczna jestem dziewczynka totez tutaj witam sie serdecznie
...dzionek jak zwykle piekny chociaz lekko zimno-6*C....ale słonce,słonce swieci
...potrzebuje słonca ...bo cięzki tydzien przede mną.....
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum