Halo, halo:)
Biedroneczki zrobimy coś wreszcie czy nie???:)Bo jak się sokończą ferie (które się co prawda jeszcze nie zaczęły ale już móię na zapas ) to nie będzie czasu na spotkanie!Może zacznijmy działać jakoś konkretnie!Np. od tego gdzie komu byłoby się najlepiej spotkać?Ja mieszkam w Katowicahc ale od miast ościennych spokojnie mogę dojechać:)A Wy?
Pozdrawiam
Na tym forum jestem nowa.Ale bardzo chętnie się z Wami spotkam.Organizujemy z "biedronkami" z regionu katowickiego spotkanie 28 kwietnia w WPKiW w chorzowie.Spotykamy się przy żyrafie, a potem spacerek, albo "biedronkowanie" w pabie "Pod żyrafą" Zapraszam wszystkich chętnych!!!
Godzina jeszcze nie jest ustalona, ale jeśli będą chętni,to będę na bierząco Was informować:)
Druga sprawa- w klinice na francuskiej zaczyna działać grupa wsparcia z psychologiem.Najbliższe spotkanie- 13(piątek) o 16 w sali nr 9
Witam Martusiu:)
Chodzę na lampy w klinice, więc czytałam plakat dotyczący tej grupy wsparcia.Jeżeli możesz to napisz proszę coś więcej o tej grupie. Bo przyznam szczerze, że zastanawiałam się nad tym czy przyjść na to spotkanie.
Pozdrawiam:)
Witam:)
Aniu, w zasadzie to niewiele mogę na ten temat powiedzieć. Tą informację znalazła na innym forum moja koleżanka i mi podesłała.A ja, jako z natury ciekawska , postanowiłam pojawić się na takim spotkaniu:) Idę tam pierwszy raz, a pomyślałam sobie, że fajnie by było, gdyby było nas więcej na takim spotkanku Jedyne, co wiem, to to, że prowadzi je psycholog ( a raczej studentka ostatniego roku psychologii), która dostrzegła problemy z zaakceptowaniem siebie i łuszczycy u chorych.
Postaram się po spotkaniu zdać Wam dokładną relację z jego przebiegu.
witam po cieplutkim weekendzie:)
byłam na spotkaniu grupy wsparcia. Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale było tak cieplutko, że grzechem byłoby nie skorzystać z takiej ładnej pogody
Grupa spotyka się w klinice na francuskiej.Było naprawdę bardzo sympatycznie i miło- jak zawsze, gdy spotykają się łuszczycy
Pani psycholog jest miłą i ciepłą osóbką. Ma naprawdę wiele zrozumienia dla naszych przeżyć i problemów emocjonalnych.
Następne spotkanie odbędzie się w czwartek 19 kwietnia o godzinie 18. również w sali nr 9 w klinice.
Naprawdę warto przyjść!!!
Witam wszystkich dawno mnie tutaj nie było-zapuściłam sie na całego .
Ale muszę was kochani powiadomić ze Pani Ł jak na razie sie u mnie nie melduje ok roku i mam spokój ,pytanie tylko na jak długo-zobaczymy.Widzę że nasze spotkanie nie doszło do skutku a szkoda .Pozdrowienia dla wszystkich
Witam:)
No to może w końcu uda nam się jakies spotkanie wykombinować?
Choć jeżeli o mnie chodzi to przez najbliższy czas jestem uziemiona przez małego Ssaka:)No chyba, że jakiś park jak się będzie cieplej:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum