To i ja się pochwalę swoimi zwierzakami Miałem w życiu dużo zwierząt: chomiki, króliki, psy, koty, patyczaki, pająki teraz tylko 2 koty i pies, a w zasadzie dwie kotki i suczka
Na pierwszych kilku fotkach koty na swojej ulubionej poduszcze ze starego fotela... gdy patrzę na te zdjęcia sam łapie lenia
koty1.jpg
Plik ściągnięto 14186 raz(y) 146.61 KB
koty2.jpg
Plik ściągnięto 14186 raz(y) 146.47 KB
koty3.jpg
Plik ściągnięto 14186 raz(y) 139.78 KB
koty4.jpg
Plik ściągnięto 14186 raz(y) 133.57 KB
koty5.jpg
Plik ściągnięto 14186 raz(y) 153.48 KB
koty6.jpg
Plik ściągnięto 14186 raz(y) 147.31 KB
koty7.jpg
Plik ściągnięto 14186 raz(y) 150.36 KB
koty8.jpg
Plik ściągnięto 14186 raz(y) 130.58 KB
kot_w_wozku.jpg Oprócz poduszki ze starego fotela koty szczególnie upodobały sobie wózek mojego siostrzeńca :)
Plik ściągnięto 14187 raz(y) 140.4 KB
kot_w_wozku2.jpg Oprócz poduszki ze starego fotela koty szczególnie upodobały sobie wózek mojego siostrzeńca :)
Plik ściągnięto 14187 raz(y) 41.62 KB
koty_w_psiej_budzie.jpg Gdy robiłem nową budę dla psa koty uparły się, że to one bedą tam mieszkać!
Dzięki zaraz dorzucę więcej fotek ale najpierw musze powalczyć trochę z wyświetlaniem obrazków z załączników bo Roman znów coś namieszał i znowu wyświetlają się brzydko to be continued...
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Paź 10, 2011 8:01 am
...czarna kocica pasowałaby do mojego stadka...uwielbiam czarna masc u zwierzakóe...pies jak zwykle czujny i o madrych oczach...koty....wiadomo do czego sie nadaja do wylegiwania
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
super, fajni z was ludziska mam małe pytanko do tygryski co jakiś czas w swoich wpisach nawiązujesz do kotow czy ty nie byłaś może w poprzednim wcieleniu kotem czy tak bardzo lubisz te zwierzaki że się z nimi utożsamiasz? znałam kiedyś jednego kota co nazywal się rademenes i mial siedem żyć.
Koty są inteligentne ale naprawde złośliwe. One naprawde robią wszystko tak żeby ich było na wierzchu. Miałem dwa koty teraz ale jednego gdzieś wcięło, chyba jakieś dzieciaczki musiały zabrać. Zawsze gdy brałem na kolana uciekały jak najszybciej i nie dały sie głaskać. Jak robiłem bude dla psa wchodziły mi w bude i przeszkadzały. Jak rąbałem drzewo zaczynały się wylegiwac na pieńku, a jak chciałem poczytać gazete to akurat przychodziło im do glowy zeby poleżec na gazecie.
Ale jak ja zdecydowałem teraz siedzisz u mnie na kolanach i chwile pogłaszcze to nie, odrazu decyzja ze nie teraz a wtedy kiedy one bedą mialy ochote - zwykle wtedy gdy byłem czyms zajety. Mój kot nauczył sie otwierac drzwi w domu ale to chyba kazdy kot umie, ale mój umie tez uzywac dzwonka do drzwi - skacze i dzwoni zeby go wpuscic. Z kolei japonczycy mają takiego fioła na punkcie kotów ze tresują je tak ze kot sam korzysta z muszli klozetowej i spuszcza wode a posiłki je widelcem z talerza!! widziałem na wlasne oczy
bardziej wolę psy od kotów, jakiś czas temu miala kota zeusa byl 3 lata i gdzies wsiąkł a w zeszłym roku byl ramzes ale zginąl pod kołami samochodu. koty są indywidualistami i zawsze będą robić to co chcą, inaczej jest z psami są zawsze z człowiekiem.kot przyzwyczaja się do miejsca a pies do człowieka.
Oj tak, psy to prawdziwi przyjaciele. Dużo historii słyszałem o psach które siedzą na cmentarzu przy grobie swojego pana. Miałem kiedyś psa który sikał z radości gdy wracałem do domu i szalał ze szczęścia jak by wygrał w psiej loterii kilka ton markowej karmy dla psów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum