Wiek: 45 Dołączyła: 09 Mar 2011 Posty: 446 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 7:19 pm
to ja sie tez grzecznie odezwe usciski dla dzielnej Alutki, u nas o niebo lepiej, nie ma nowych wysypow a stare sa znikome, albo mniejsze takie mamy uparciuszki, ja pracuje wiec ciagle czasu brak - od 6 do 16 ,
nam super pomagaja kapiele w slomie owsianej, woda z nimi jest taka inna mieksza i juz zaopatrzylysmy sie na zime
_________________ „Damska torebka nie jest po to żeby w niej coś znaleźć, tylko po to żeby w niej wszystko było!"
Współczuję Twojej córci.Moja córa właśnie skończy 9 lat i też się zaczyna łuszczyca.Ma mała plamkę na jednym łokciu.Dermatolog przepisał diawoneks i jakąs maśc siarkową w aptece robioną.Ja sama od 3 lat mam łuszczyce.Ostatnio odkryłyśmy słomę owsianą ,którą można kupić w sklepie ziołowym.Kąpiemy się w niej.Dobrze robi na skórę.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Wrz 27, 2011 10:00 am
...co do słomy....one tez chca zyc
co do Alusi...jesien juz bliziutko wiec moze dlatego.....
chetnie w matematyce i ....nie tylko pomoge ale.....troszki daleko jestescie ale znajac ciebie dasz rade...zdolna jestes dziewczynka
Wszystkie trzy Was sciskam,tatuska takoż niesmiało też...buziaczki na dalszą walke
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Szaterku, JA z matmą sobie daję radę, ale co mam zrobić, coby horyzont młodej rozjaśnić, no bestia zamknięta na matematyczną wiedzę jak ruski bunkier, a 16+16 to w czwartej klasie jest 28 albo 38 czasem 36, a 85x15 to 120 i JEST OK
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Wrz 27, 2011 10:26 am
Co do słomy: dajesz cynk Dośce i ona Ci tyle tego zapoda, że stodołę będziesz zmuszona budować
Co do matmy: jak już wszystkie Twoje siły perswazji zostaną wyczerpane, a opór młodej główki niezłamany; montuj skype z kamerką oczywiście; dostaniecie wsparcie w sensie pomocy merytorycznej. Dla spokojności, to nie będę ja Buziaki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum