Wysłany: Wto Lip 27, 2010 8:36 pm Czy ktoś się leczył w On-Clinic?
Jak poszło? Ja kilka lat temu byłam w Warszawie na Chałubińskiego, ale nie polecam. Wyrzuciłam tylko pieniądze w błoto i jak czubek chodziłam kilka godzin z czepkiem na głowie. Szczerze mówiąc nie znam nikogo komu by oni pomogli
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Wrz 26, 2011 1:33 pm
...no własnie Paweł spotkalam sie z ludzikiem który wlasnie zaczął tam leczenie i ....maja jakies nowosci....bardzo okryte tajemnica ... skoro kolega stosował....to byłam ciekawa co zastosowano i....najwazniejsze jak zastosowano
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
A to też bym chętnie poczytał. W sumie to byłem dość dawno temu - jakieś 5 lat temu. Może coś się zmieniło (oprócz cen, bo to tam pewnie się nie zmieniło ).
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Lis 14, 2012 2:16 pm
ja nie jestem taka stanowcza...sa ludzie co chwala...bo nasza łuszczyca naprawde potrafi niezle nam szyki pomieszac...z tego co wiem to pan Wisniewski Michał jest pod ich ciagła opieka.....kase ma wiec i o efekty łatwiej.....
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum