Nie nie byłem. Mam wizyta za 2 tyg. Dodam, że mam bardzo wrażliwą cerę, jeśli wycisne jakiegoś pryszcza bo często się robią (nie wiem czemu nie jem w MCDonaldzie ani jakoś super źle i pije różne zioła) to mam w okół czerwone, i długo to schodzi. Na słońce gdy wychoze mam wrazenie, że to wszystko jagby się nasila i jest duzo duzo bardziej widoczne i namacalne.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Wrz 27, 2011 4:59 pm
....o tym takze pisałam już wczesniej,mysle ze najlepiej bedzie poczekac na wizyte u lekarza specjalisty.On zapozna sie z wynikami i napewno zaordynuje konkretne leczenie
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Wrz 27, 2011 5:35 pm
Moim zdaniem Młody za dużo kombinujesz. Nawet jeżeli jest to AZS, to leczenie tej choroby przebiega bardzo podobnie jak ł. , ba nawet oparte jest w większości o te same leki. Tu nie ma co kombinować, bo dopóki nie będzie konkretnego rozpoznania trzeba ratować się tym co jest pod ręką.
Ja proponowałabym: łyknij wapna, coś na odczulenie- Zyrtec może, zapodaj większe dawki Vit. A +E i natłuszczaj i nawilżaj.
Bardzo poważnie podeszłabym do propozycji Basi-suplementacja B2. Swojemu młodemu, już te wieści jej przekazałam. Myślę, że to jej doświadczenie, jest warte szczególnej uwagi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum