Witam, od 2 tygodni męczy mnie łuszczyca, kolega mi poradził, żebym poszedł do dermatologa, więc poszedłem. Dermatolog zalecił mi Clobex, Czy to jest dobry lek na łuszczyce?
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 22, 2011 5:19 pm
Steryd, jak to steryd, podlecza, i ł. najczęściej wraca.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Lip 22, 2011 6:28 pm
...i to w dodatku ciężka artyleria ...jest duzo nowszych i lepszych...pan lekarz sie nie postarał...radze lepiej poczytac troszke na temat leczenia ,metod i sposobów....już jak sie panna ł pojawiła to juz na wieki zostanie
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
po wizycię w szpitalu dostałem też ten Clobex ale nawet nie wykupiłem jak dowiedziałem się ze steryd,
W głowie miałem naprawdę dużo zmian i ciągle się ze mnie sypało, w szpitalu miałem oliwe salicylowa złuszczyła ładnie łuskie ale czerwone plamy zostaly, ponad miesiąc temu zaczełem myc głowe zwykłym szamponem przeciw łupieżowym po dwóch tygodniach nie było zadnych zmian nawet czerwonych plam, i dalej ten stan się utrzymuje, teraz profilaktycznie smaruje oliwa salicylowa glowe co jakis czas i poki co jestem zadowolony :p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum