Do dermatologa trzeba czekać aż 2 tyg co to może myć czy to jest łuszcyca próbowałem to smarować tą maścią Clobederm ale jeszcze się pogarszało, swędzi to i jak drapie robią się strupy
ciężko stwierdzić, łuszczyca jest raczej bardziej "zarumieniona" i sie łuszczy..... chociaż musze powiedzieć że mniej więcej podobnie to wygląda u mnie w okresie kiedy można powiedzieć że mam super - poprawę....
Nie stresuj sie tylko sie przejdź do może 2óch lekarzy, niech Ci zrobią odpowiednie badania i wtedy będziesz miał pewność...... głowa do góry
a po Clobedermie Ci sie mogło zaczerwienić równie dobrze dlatego że podrażniłeś skórę..... to mogło być tak że posmarowałeś "zdrową" - tzn. bez łuszczycy skórę....
Nie radzę samodzielnego leczenia, tym bardziej tak silną maścią ze sterydami jaką jest Clobederm. Radzę odstawić Clobederm jak najszybciej. Jeśli bardzo cię swędzi to zgłoś się na ostry dyżur i na pewno otrzymasz pomoc. Dwa tygodnie oczekiwania na wizytę u dermatologa to nie jest wcale długo, zapisz się i czekaj cierpliwie.
Lusi
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 11:40 am
ja mialam kilka lat temu taki sam dylemat,(kiedys nie trzeba bylo czekac na wizyte)odwlekalam i zle na tym wyszlam,wiec lepiej poczekac na wyznaczona wizyte,teraz jestem madrzejsza i cokolwiek sie dzieje z moja skora lece do lekarza-no ale w polsce
Lusi
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 11:42 am
ja mialam kilka lat temu taki sam dylemat,(kiedys nie trzeba bylo czekac na wizyte)odwlekalam i zle na tym wyszlam,wiec lepiej poczekac na wyznaczona wizyte,teraz jestem madrzejsza i cokolwiek sie dzieje z moja skora lece do lekarza-no ale w polsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum