Czesc.Jestem Mateusz , mieszkam i pracuje w Częstochowie. Mam 25 lat i chcialem sie z wami przywitać;) Z łuszczyca walcze juz ponad 10 lat z różnymi skutkami. Obecnie jest nienajgorzej bo moja łuszczyca lubi lato Juz sie boje zimy:| Chcialbym poznac tutaj jakis fajnych ludzi a moze druga połówke bo cięzko sie przełamac i poznac kogos zdrowego.Pozdrawiam wszystkich.
witaj mateo na polowke sie nie nadaje chociazby z racji wieku ale... wydaje mi sie ze trzeba pracowac nad przelamaniem sie - zdrowi tez choruja na rozne choroby i sie boja innych ludzi
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Cześć Mateo
Ja też nowa, a z drugą połówką to się nie martw, ja Ci powiem że czasami to w naszych głowach jest więcej obaw niż w rzeczywistości powinniśmy ich mieć
ściskam! i witam
Witam
Co "za stara", co "z racji wieku" , przecież w miłości nie ma limitu wieku. Czy uważacie, że jak uśmiechnie się do mnie 25 letnia "laseczka" , to mam odwrócić głowę? wiem że posiadamy 99% zalet, a ta @ to taki 1% nieliczący się dodatek.
Również Ciebie witam i na pewno swoją "połóweczkę" znajdziesz.
pozdrawiam
Romano
witajcie "nowi"
mi mój nauczyciel od chemii kiedyś powiedział że trzeba się otworzyć na ludzi i troche bardziej im ufać bo przecież nie wszyscy są źli i nie chcą nam zrobić krzywdy
życie jest tylko jedno i trzeba iść do przodu a nie zamartwiać sie jak moja skóra wygląda dziś a jak bedzie jutro
w tym roku niestety nic mi lato nie pomogło także cały rok mam zime niestety
a co do drugiej połówki: długie czekanie dobre śniadanie
_________________ [...] nigdy nie dostrzegamy skarbów, które mamy przed oczyma. A wiesz, dlaczego tak się dzieje? Bo ludzie nie wierzą w skarby.
jak bedzie śniadanie to na na obiad i kolacje też da rade...
ale wiesz to przysłowie jest też stosowane w innych przypadkach także pomyśl a napewno coś Ci sie przypomni pozytywnego i zobaczysz że ma zastosowanie codziennie
_________________ [...] nigdy nie dostrzegamy skarbów, które mamy przed oczyma. A wiesz, dlaczego tak się dzieje? Bo ludzie nie wierzą w skarby.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum