mam podobnei jak wy problem z łuszczycą, głównie na nogach i łokciach. Stosdowałem do tej pory takie pary leków:
Cutivate maść
Cutibaza krem
Bendicort G
Clobederm maść
Lorinden A
Novate
Czy możecie się o nich wypowiedzieć (przeglądałem forum)?
I prosiłbym o polecenie czegoś naprawdę wartego (w rozsądnej cenie) i chyba dobrze jak by sterydem nie było.
sama stosowałam NOVATE, CUTIVATE krem, pomoglo , nalezy jednak pamietac aby nie stosowac tego za czesto i dluzszy czas!!!!! Co do innych masci ,nie sterydów to moge polecic masc AKSODERM jest to mozna powiedziec czysty retinol, tlusta masc ale pomaga , może nie tak szybko jak sterydy ale aby sie zaleczyc nalezy byc cierpliwym , nie wiem czy kiedykolwiek stosowałeś DELATAR masc , troche śmierdzi smoła ale sa tez widoczne efekty, chociaz kazdy mowi inaczej , u jednych to działa u innych nie , ale mozna spróbować , bez recepty kosztuje chyba cos ok.10zł, na recepte taniej, a ta pierwsza masć kosztuje ok 5zł. Pozatym natłuszczanie , smarowanie , i witaminy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum