Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Co polecacie?
Autor Wiadomość
warkakw

Wysłany: Wto Maj 08, 2007 1:08 pm   Co polecacie?

witam

mam podobnei jak wy problem z łuszczycą, głównie na nogach i łokciach. Stosdowałem do tej pory takie pary leków:

Cutivate maść
Cutibaza krem

Bendicort G
Clobederm maść

Lorinden A
Novate

Czy możecie się o nich wypowiedzieć (przeglądałem forum)?
I prosiłbym o polecenie czegoś naprawdę wartego (w rozsądnej cenie) i chyba dobrze jak by sterydem nie było.

thx

EWaa

Wysłany: Wto Maj 08, 2007 7:11 pm   

sama stosowałam NOVATE, CUTIVATE krem, pomoglo , nalezy jednak pamietac aby nie stosowac tego za czesto i dluzszy czas!!!!! Co do innych masci ,nie sterydów to moge polecic masc AKSODERM jest to mozna powiedziec czysty retinol, tlusta masc ale pomaga , może nie tak szybko jak sterydy ale aby sie zaleczyc nalezy byc cierpliwym , nie wiem czy kiedykolwiek stosowałeś DELATAR masc , troche śmierdzi smoła ale sa tez widoczne efekty, chociaz kazdy mowi inaczej , u jednych to działa u innych nie , ale mozna spróbować , bez recepty kosztuje chyba cos ok.10zł, na recepte taniej, a ta pierwsza masć kosztuje ok 5zł. Pozatym natłuszczanie , smarowanie , i witaminy :)

warkakw

Wysłany: Wto Maj 08, 2007 9:12 pm   

THX

Odpowiedz do tematu