Witam Biedroneczki z naszych gor...mam do Was taka prosbe :chciałabym zrobic mezowi niespodzianke i zabrac cała rodzinke na swieta w gory...marzy mi sie jakac goralska chata,nie super luksusowa ale taka typowo goralska ,gdzie w ciszy i spokoju mozna odpoczac i pojezdzic na nartach.Jestescie napewno bardziej zorientowani gdzie takie cudenko agroturystyczne jest.W necie pełno jest propozycji jednak sami wiecie ze najlepiej jest jechac w sprawdzone miejsce.Licze ze cos mi podpowiecie za kazda podpowiedz bede wdzieczna.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
ale w jakie góry chciałabyś pojechać? czy to obojętne? ja w tamtym roku byłam w Wiśle i było całkiem przyjemnie, napewno mniejszy tłok niż w okolicach Zakopanego. chociaż w Tatrach jest taka chata, sama nie byłam ale znajomi tak i polecali: http://www.goralskigosciniec.com.pl
_________________ Wzniosę toast by Twój splin, zniknął wcześniej niż mój zapas win
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Paź 15, 2011 7:11 pm
Dzieki bardzo za odzew...piekne miejsca...tak z obrazków wynika ...oczywiscie w pierwszym przypadku cena dobija 600zł od osoby... i musowo 5 dni(4 noce)...nie ukrywam ze drogo jak dla mnie i ....no własnie lepiej jednak gdy mozna dowolnie ustalac ilosc dni...nie ma turnusów. Co do tego miejsca od Pumy to stronka sie nie wyswietla do konca i nie ma cenników....zadzwonie i zobaczymy.Interesuje mnie kazde miejsce...tak jak pisałam nie luksusowe ale przyjazne i miłe...za wszelkie propozycje bede wdzieczna...te sprawdzone oczywiscie
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Gru 11, 2011 1:29 pm
przyjaciele moi moj małzonek stwierdzil ze....jak przycisniemy pasa to....zabierze mnie tam gdzie ciepło,slicznie,slona woda,baseny...i samo super żarełko-grilowane owoce,warzywa...mniam mnianko...do Turcji...takoz i zaciskam pasa i czekam ....cholinke tez przynioslam z piwnicy...mam piekna ale sztuczna ...ale co tam cel uswieca srodki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum