Wysłany: Czw Paź 21, 2010 9:38 am Informacja o odpowiedzi na GG
Nigdzie nie znalazłam odpowiedzi na to pytanie..
W ustawieniach można ustawić funkcję aby dostawać informację kiedy ktoś odpisze na naszą wiadomość, bądź wątek na forum poprzez GG. Trzeba dodać Pawla na listę itd..
Ale nigdzie nie mogę znaleźć jego nr gg.. Czyli ta funkcja już nie istnieje? Bo się zagubiłam
Pozdrawiam cieplutko
_________________ Przecież ja Was nigdy nie opuszczę )
No ok, ale ja zrozumiałam, że np. jak napisałam ten temat i mi Szaterko odpisałaś to powinnam teraz dostać jakieś powiadomienie, aby być na bieżąco.. bo później nie potrafię znaleźć Waszych odpowiedzi :/
_________________ Przecież ja Was nigdy nie opuszczę )
Aliss tu w szybkiej odpowiedzi czy normalnej masz na dole opcję do zaznaczenia "Powiadom mnie gdy ktoś odpowie". Jak piszesz nowy wątek to też masz na dole taką opcję. Wystarczy, że to zaznaczysz i na Twojego maila będą przychodzić powiadomienia o nowych postach w wątkach, w których zaznaczyłaś powiadamianie.
Tak sobie myślę, mogę uaktywnić tą funkcję powiadomienia na GG ale czy ktoś będzie z tego korzystał?
Jeśli tak to muszę założyć specjalny nr GG dla forum i trzeba go będzie dodać na swoją listę kontaktów
_________________ Pozdrawiam Cię Gość
Paweł
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sob Paź 22, 2011 11:30 pm
Myślę, że to ma sens, jeżeli korzysta się z gada w tel. W moim przypadku, odpada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum