Chyba sie nie dogadaliśmy Mi chodziło o to ze jak walnełam takiego teksta (Jeszcze forum nie zgineło...) a ten PAN kiedyś tak śpiewał to czy jak ja zaspiewałam to nie moze byc jush gorzej ?
to też może przedstawię się. nazywam się Kamila, ale znajomi zawsze mówią do mnie Kamilka i uważają mnie za taką swoją maskotkę uwielbiam pomagać ludziom, starać się ich przekonać, że wszystko będzie dobrze i w ogóle. zamiast swoimi problemami wolę zajmować się cudzymi i może właśnie dlatego dużo nie myślę o łuszczycy poza tym jak wskazuje mój nick lubię sobie pisać wiersze, choć różnie mi to wychodzi. co jeszcze? no więc jestem z Olsztyna, a lat mam jakoś tak mało, bo jeszcze 15, choć za kilka dni już będzie 16
Jetem napewno Babcią dla was wszystkich .Jestem najstarsza mam 48 lat . temat łuszczyca mnie przeraża mam ją od 15 roku zycia !!!! Moja najlepsza przyjacióła ach.......
trudno......nadal szukam lekarstwa w kraju i za granicą i powiem Nic z tego ????? Szlak mnie trafia że medycyna idzie do przodu a TU NICC......Pozdrawiam was ......
Wysłany: Sob Lut 24, 2007 5:37 pm
Elu, przepraszam Cię ale według wieku to ja mam tu pierwszeństwo!!!
Co do lekarstw i lekarzy to śmiało można powiedzieć, że w Polsce jest na ogół bardzo dobrze, są lekarze, którym można zaufać i lekarstwa, którymi się można zaleczyć przynajmniej na jakiś czas. Ja mieszkam " za granicą" i mam tylko BARDZO PRZYKRE doświadczenia. Tutaj łuszczycę traktuje się jak pryszcz na tyłku, okres wyczekiwania na wizytę u dermatologa trwa ok 3-4 mce. a w sumie i tak nic innego nie wypiszą jak ELOKON krem (steryd) albo jeśli bezsterydowy to DAIVONEX.
Dobrze, że istnieje to forum i w razie potrzeby można liczyć na przyjaznych forumowiczów, którzy chętnie udzielają rad a nawet psychicznie podtrzymują na duchu co jest szalenie ważne w naszym przypadku.
Wysłany: Nie Mar 04, 2007 2:20 pm
Skoro nikt mnie tu jeszcze nie zna to i ja się przedstawię!
Mam na imię Ania. Mam 21 lat, mieszkam i studiuję w Gdańsku.
Łuszczycę rzecz jasna mam, od ponad pół roku.
Tak naprawdę jeszcze nie wiem jak ją leczyć, co z nią robić. A czas najwyższy się tego nauczyć..
oj...to ja juz tu jestem kawałek a się nie przedstawiłam, ups.heheeh.ale cos zawsze to mozna nadrobic...jestem kasia, mam 22 lata, obecnie mieszkam i studiuje w kielcach, studiuje w instutucie sztuk pieknych na specjalizacji rzeźba...hmmm.Pania Ł mam od 3 roku zycia, taka moja przyjaciółka ktora mnie zostawic nie chce...hehhehe taka od serca.
misiu przytula.gif
Plik ściągnięto 18275 raz(y) 29.5 KB
_________________ znaleźć szczęście we wszystkim...
Troszkę już tu jestem więc może powiem coś o sobie..Mam na imię Lena 20 lat uczę się w szkole zaocznej, łuszczycę mam od 8 roku życia i tak już mi towarzyszy troszkę lat ale daję radę pozdrowionka dla wszystkich
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 8:04 pm No,to chyba jestem najstarsza;)
Przeczytałam Was,prawie wszystkich.....i qrcze....najstarsza jestem?! Niech będzie;)
Ale największe wrazenie robi na mnie wiek młodzieży ,która musi się uporać z problemem.Miałam to szczęście,ze załóżyąłm rodzinę zanim co......Chociaż czy ja wiem....gdybym o tym wiedziałą wczesniej,moze bym jej nie założyła,a może staranniej dobrałabym partnera....Najlepiej też z jakimś defektem;) A tak dałam mu broń do ręki...
Nie powiem "nie martwcie się młodzi",ale powiem "nie wart uczucia ten,kto nie jest podporą". ło matko...ale jestem mądra;))))
Mam 41 lat,jestem kobietą,mieszkam w Gdańsku,zmorę mam 15 lat.Pracuję w szpitalu.Dzieci mi dorosły ( sym przejął pałeczkę plamiastą). Pozdrawiam-Klaudia.
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 8:38 am Pozdrawiam z Opola
Mam na imię Małgośka i jestem z Wami od kilku chwil ,przyjaciółkę mam od lat ponad 20.
Wierna jest i nie pozwala o sobie zapomnieć.Pozdrawiam serdecznie
Czy jest Ktoś z okolic Opola?:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum