Kucka - pewnie, ze naucze i mozemy nawet wymyslic cos bardzo specjalnego na ta okazje, bo jak Lukasz zamierza spiewac, to trzeba bedzie cos bardziej hard corowego zapodac;)
a jesli sa zainteresowani to mozemy zrobic interaktywna nauke - da sie, serio!!
chcialam sie przywitac - oficjalnie, rzecz jasna.
dowiedzialam sie wczoraj, ze moja szalenie ekstrawagancka alergia alergia nie jest.
co czyni mnie Wam podobna - i bardzo sie ciesze, ze jest to miejsce tutaj pomiedzy innymi, gdzie nie dowiem sie, ze histeryzuje:D
chyba bede Was kochac
_________________ our souls are like a dragons....dragons on fire...
przyzwyczaisz sie Ewo; ja tez tak mialam jak weszlam tu po raz pierwszy, a teraz juz czuje sie jak u siebie
my cie tez pokochamy witamy!!!
_________________ "Moze wiem najlepiej, dlaczego tylko czlowiek potrafi sie smiac: tylko on cierpi tak bardzo, ze musial wynalezc cos takiego jak smiech"
/F.Nietzsche/
dzieki Wiolusia - to forum jest potrzebne, nie tylko do wymiany pogladow na temat leczenia, kremow ale przede wszystkim do ratowania samopoczucia.bo niby wiem, ze ten problem ma okolo 2% spoleczenstwa - np. na Cyprze to bedzie okolo 40.000 ludzi (maz mi powiedzial a ja teraz nie pamietam czy 40 czy 400, ale co tam jedno zero w ta czy inna)ale to jakos mi nie poprawilo samopoczucia.za to bliskosc z Wami zdecydowanie tak, bo czuje, ze najgorsze dopiero przede mna, czuje ze nie raz bede tu plakac, ze wcale nie chce tej kolezanki co mnie nie opusci az do smierci - i wiem, ze ktos tu bedzie, kto mi powie, ze bedzie lepiej.ktos kto wie czym jest luszczyca.a czasem potrzeba kogos, kto wie.
i za to Wam dziekuje.
ps. to kiedy zaczynamy nauke tanca online?
_________________ our souls are like a dragons....dragons on fire...
mysle, ze kazdy tu na kazdego bedzie mogl liczyc; zarowno gdy bedzie potrzebowal wsparcia, jak i gdy bedzie mial tyle optymizmu, ze az bedzie musial go komus uzyczyc/w tym przypadku mozemy liczyc na Kucajke mysle /
_________________ "Moze wiem najlepiej, dlaczego tylko czlowiek potrafi sie smiac: tylko on cierpi tak bardzo, ze musial wynalezc cos takiego jak smiech"
/F.Nietzsche/
Witam!
Ania, czyli Mysza melduje się z Warszawy. Wiosen mam 18 a na łuszczycę choruję od... no cóż... od 1,5 miesiąca Mimo to mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona "skórnie" wyróżnionych
Pozdrawiam
M.
Viverna, czemu odrazu hardcore... ??!! a jak myslisz kto uzyczyl glosu do sciezki dziewkowej do serialu "pszczolka maja" myslisz ze to byl Wodecki ??...to sie mylisz ...peace ...i pozdro
_________________ "Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare"
ragga-rap
Łukasz dzięki za miłe powitanie. Na dywaniku (?) chętnie usiądę ale z winka nie skorzystam, bo mimo, że pełnoletnia to alkoholu nie tykam. Ale chętnie wypiję soczek
Pozdrawiam i ściskam
M. <:3)~~
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum