Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
CHCĘ WALCZYĆ, CHCĘ ZALECZYĆ!
Autor Wiadomość
Niamka 
Aiko

Wysłany: Pon Cze 04, 2007 9:35 pm   CHCĘ WALCZYĆ, CHCĘ ZALECZYĆ!

O tym, że mam łuszczycę dowiedzialam sie rok temu.... Przez pierwsze miesiące nie zdawałam sobie sprawy z trudności jakie mnie niedługo miały napotkać, gdyż wysypy miałam na nogach, ktorych w ciągu zimy nie pokazywałam :wink: ... Koszmar zaczą sie wczesną wiosną... :arrow: wtedy sypnęło mnie na rekach, twarzy i szyi... I jak jest dalej to się pewnie domyślacie...
Na początku choroby mój wujek wydrukował mojej mamie wszystki posty z waszego forum, wiedział że kiedyś mogą mi się przydać... I przydały sie. Zaczęłam potrzebować pomocy i pocieszenia! MIAŁAM ( I NADAL MAM) DOSYĆ PYTAŃ TYPU : Co0 Ci jest? WIEM ŻE TO CIEKAWOŚĆ, TROSKA, ale ciekawośc czesem boli!
Mój wujek na początku mojej choroby wydrukował wszystki wasze posty, wiedział że mogą sie przydać... PRZYDAŁY SIĘ! zAczęłam potrzebowac rozmowy z osobami, ktore wiedzą co to łuszczyca, bo doświadczyły to na własnej na skórze :razz: Jak sobie poczytałam to zdecydowałam się wejść na tą stroną i dzielić sie doświadczeniami i zmartwienami... :smile: MOGĘ Z WAMI WALCZYĆ?

Żelka_94 

Wysłany: Pon Cze 04, 2007 9:40 pm   

Walczymy z tobą. Powiedz cos o sobie

EWaa

Wysłany: Wto Cze 05, 2007 10:52 am   

Nimka koniecznie musisz walczyc z tym paskudztwem!!!! a My wszyscy jestesmy tu po to aby pomoc własnie takim jak Ty , pytaj, pisz , wszystko co ci siedzi na "watrobie":)

anoil87 
ruda

Wysłany: Wto Cze 05, 2007 8:25 pm   

od tego jest to forum i ludzie tu.... witaj wśród SWOICH :smile:

Niamka 
Aiko

Wysłany: Wto Cze 05, 2007 10:20 pm   

Dzięki, w takij społeczości na pewno będzie mi łatwiej!

Niamka 
Aiko

Wysłany: Sro Cze 06, 2007 5:56 pm   

:roll: Sama o sobie nie wiele powiem... :wink: Nie żebym nie chciała! :grin:

Kocham taniec i to motywuje mnie do walki... Tańcze wszystko co możliwe - od towarzyskich po nowoczesne, NIE ZAPOMINAJĄC O ORIENTALNYCH!! Uwielbiam zwierzęta... Myślę, że póki co to tyle... A i jeszcze kocham czytać i pisać wiersze, opowiadania itp. Więc już więcej nie piszę, bo jak się rozpiszę, to wyjdzie z tego rozprawka lub biografia i nikt nie będzie chciał tego czytać... :razz: :wink:

Odpowiedz do tematu