Wysłany: Sro Cze 27, 2007 1:08 am To chyba łuszczyca :(
Ech.. Praktycznie od dziecka każdy dziwny wyprysk wzbudzał we mnie niepokój - moja mama ma łuszczycę... I chyba niestety się zaczęło - od kilku dni na obu kolanach pojawiło mi się po jednej czerwonej plamce, pojawiła się złuszczająca się skóra... Jeszcze w tym tygodniu idę do dermatologa... Ale jestem przerażona, bo nie chcę, by to była łuszczyca... Od małego wdziałam, jak moja mama się męczy z tą chorobą, nie chcę przechodzić przez to, co ona... Jestem w dołku ;(
Proszę o rade bardziej doświadczonych kolegów!!! Tak naprawde nie wiem czy mam łuszczyce ale jakis tydzien temu na kciuku zrobila mi sie bardzo sucha skora i ona porozdzielała sie na takie male plamki. Ale one nie sa czerwone, maja kolor zdrowej skory. Czy to jest poczatek łuszczycy?? Czy u Was tez to sie tak zaczelo?? Troche sie przestraszylam. Czy moge dostac w aptece jakas masc bez recepty ktora natłusci mi skore i to cos zniknie??
Ech.. Praktycznie od dziecka każdy dziwny wyprysk wzbudzał we mnie niepokój - moja mama ma łuszczycę... I chyba niestety się zaczęło - od kilku dni na obu kolanach pojawiło mi się po jednej czerwonej plamce, pojawiła się złuszczająca się skóra... Jeszcze w tym tygodniu idę do dermatologa... Ale jestem przerażona, bo nie chcę, by to była łuszczyca... Od małego wdziałam, jak moja mama się męczy z tą chorobą, nie chcę przechodzić przez to, co ona... Jestem w dołku ;(
Nie musisz sie meczyc!!!
Ja sie mecze po pozno zaczelam...
skoro masz dwie male.... jak zaczniesz cos stosowac i ci trzexcia wyskoczy to znaczy ze nie dziala...
sprobujnsie naswietlic i mowi cie po tygodniu moze niebyc!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum