Cześć jestem nowa na tym forum, od niedawna mam możliwość korzystania z internetu,teraz czytam wszystko na temat pani ł.Choruję od wielu lat , przez okres lata mam spokój, najgorsza jest zima i wiosna .Interesuje mnie dieta stosowana przy tej chorobie, oraz jakie leki stosować.
Witam
Pani Ł postanowiła się ze mną zaprzyjaźnić jakieś 3 tyg temu, więc jesteśmy nowymi znajomymi . Jak narazie idzie nam coraz "lepiej", na bierząco informuje mnie o atrakcjach związanych z tą przyjaźnią na całe życie.
Obie postanowiłyśmy podzielić się naszymi problemami z innimi, a także posłuchać ich problemów i "radości" związanych z podobnymi przypadkami co nasz. Owocem tego postanowienia jest zalogowanie się na tym forum. Tak więc witam(y) wszystkich jeszcze raz i gorąco pozrawiam .
Na początek pozdrowienia dla wszystkich.
Jestem tu po raz pierwszy i mam nadzieję, że na dłużej.
Porozmawiajmy wieczorami, a będzie nam raźniej i weselej.
Witam Wszystkich
Kilka dni temu zostałam zdiagnozowana.W rodzinie nikt nigdy nie chorował na łuszczyce wiec Pani doktor stwierdziła ,ze to nadmiar stresu ja wywołał.Zgodziłam się z tym bo ostatnimi czasy miałam go pod dostatkiem.
Jak na razie mało wiem na temat tej choroby,ale widzę ,ze sporo informacji tu znajdę .Wiec Witam jeszcze raz i lecę sie rozglądnąć.
Witam Wszystkich. Szukałem ,szukałem i znalazłem ludzi miłych "tak myślę" z którymi będzie można normalnie porozmawiać na temat nas męczący ale z którym musimy żyć , chyba że los będzie tak łaskawy i zaoszczędzi nam zmartwienia jakim jest Ł......a.
Witam wszystkich serdecznie jestem chora na łuszczyce od 6 lat i niemyślałam że aż tyle osób choruje na tą chorobe . mam nadzieje że wymienimy sie doświadczeniami leczenia . ja ogólnie mam problem ze skórą głowy i niemogę sobie z tym poradzić . Pozdrawiam i życze powodzenia w leczeniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum