dzisiaj byłam u dermatologa i pani powiedziała ze ładnie wygojone tzn na całym ciele pełno rozowych plackow i kropek, rozowych bo na solarek sobie chodze,przepisała mi znowu masc hydrocortison czy jakos tak ,ale powiem wam ze na noc sobie go wcieram przedtem nawilzam skore oliwką albo mascią z wit A i drozdze kiedy mam czas nie wiem kiedy bede miec znowu piekne ciało,ale ciesze sie ze nie mam czerwonych grubych krost chociaz na tych eygojonych miejscach pojawiły sie mini kropeczki,mam nadzieje ze znikna pomoge sobie elo elo
a propos kaszy jaglanej nic obrzydliwszego nie jadłam
Cześć:)
Widzę, że pojawiła się moja krajanka:)Zastanawiam się gdzie chodzisz do lekarza (ja też jestem z Katowic). No i gdzie chodzisz na lampy. Ja ostatnio chodziłam do kliniki ale nie wiem jak będzie tym razem...
A co do kropeczek to ja też obserwuję ich przyrost i staram się zwalczać to w zarodku...ale nie zawsze mi wychodzi...
No nic pozdrawiam i miłej niedzieli życzę:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum