Czytałam już w wileu miejscach o bardzo obrym wpływie preparatów zawierających kawasy Omega 3 tj.Olimp Omega 3 badz Skrzypolen i inne . Czy ktoś może już próbował tych preparatów i z jakim skutkiem Czekam na wasze wypowiedzi
jesli chodzi o preparat OMEGA-3 to stosuje go juz od jakiś 5 miesiecy , jak nam wiadomo kwasy te sa odpowiedzialne min. za wygląd skóry , obniżenie zlego cholesterolu , czy mi pomaga ? napewno nie szkodzi a w połaczeniu z innymi lekami np. beta-karoten , i tabletkami z wit z grupy B moge nawet powiedzieć ze pomaga , oczywiście to nie wszystko co stosuje , sa jeszcze balsamy i żele ktore daja efekty
jak nam wiadomo to skora odnawia sie co miesiąc , także doczekasz sie na efekty stosowania preparatu, ja od wczoraj pije zestaw witamin rozxpuszczalnych z magnezem , zobaczymy co z tego bedzie , mam nadzieje ze mi juz to nie wylezie
W zalezności od tego jakiej masz firmy tabletka przecietnie ma ok. 700mg a wiec wypadało by łyknąc trzy dziennie a z tego co wiem na watrobe tak strasznie źle nie działa, napewno nie tak źle jak sterydy
Wysłany: Pią Lip 28, 2006 7:28 pm
Tylko pewnie to pomaga dopóki się bierze te tabletki, pewnie przy zaprzestaniu wszystko wraca do normy. Zeby cały czas działało trzeba brać to prawie całe życie, a nie wiem czy wątroba długo by wytrzymała.
Stosuję prepart Omega 3 dwa razy dziennie mi pomaga, widzę że waz ze smarowaniem przynosi jej łykanie efekty. Wysiew jest bledszy. Omega 3 zawiera wielonasycone kwasy tłuszczowie, niezbędę do mniejszenia objawów. A z łuszczycą pzrecież wiąże się utrata nienasyconych kwasów tłuszczowych.
jakby na to nie spojrzeć to Omega3 są to nienasycone kwasy tłuszczowe czyli budulce tłuszczy płynnych... czyli tak jakbym piła olej prawda .... mówcie z ręką na sercu, czy przytyliście i czy bardzo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum