Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Dermorevital
Autor Wiadomość
kasiak 
****:)

Wysłany: Czw Lis 03, 2011 9:27 pm   

Siemka mam pytanko - czy ktoś cos slyszał lub używal żelu DERMOREVITAL podobno jest on na bazie ziół i wspomaga leczenie łuszczycy.

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Pią Lis 04, 2011 9:27 am   

kasiak napisał/a:
Siemka mam pytanko - czy ktoś cos slyszał lub używal żelu DERMOREVITAL podobno jest on na bazie ziół i wspomaga leczenie łuszczycy.

ja stosowałam dermorevital ale krótko i z moich obserwacji fajnie zeszła łuska zbladło trochę i jak sie posmaruje to jest takie fajne uczucie chłodu i mrowienia na skórze oraz szybko przynosi ulge jak skóra jest bardzo sucha i napięta i takie wrażenie zawdzięcza się OCZAROWI WIRGILIJSKIEMU który jest w składzie tego specyfiku

( bo sam oczar też stosowałam),konsystencja jest żelowa ,pomarańczowa , wiec jak by sie dłużej stosowało to może wtedy skutki były by bardziej widoczne mnie niestety przyblokowała cena około 50zł. za pudełko 200g. a smarując całe ciało to mi na 2 posmarowania starczało

szater 

Wysłany: Pią Lis 04, 2011 4:50 pm   

ja kiedys mialam do czynienia tym zielem ale masc robiła zielarka...była ta masc bez nazwy a i skladu nie bylo.Szkoda....teraz byłoby jak znalazl...gdyby człowiek mial te swiadomosc w tamte lata... :hmm:

Odpowiedz do tematu