Siemka mam pytanko - czy ktoś cos slyszał lub używal żelu DERMOREVITAL podobno jest on na bazie ziół i wspomaga leczenie łuszczycy.
ja stosowałam dermorevital ale krótko i z moich obserwacji fajnie zeszła łuska zbladło trochę i jak sie posmaruje to jest takie fajne uczucie chłodu i mrowienia na skórze oraz szybko przynosi ulge jak skóra jest bardzo sucha i napięta i takie wrażenie zawdzięcza się OCZAROWI WIRGILIJSKIEMU który jest w składzie tego specyfiku
( bo sam oczar też stosowałam),konsystencja jest żelowa ,pomarańczowa , wiec jak by sie dłużej stosowało to może wtedy skutki były by bardziej widoczne mnie niestety przyblokowała cena około 50zł. za pudełko 200g. a smarując całe ciało to mi na 2 posmarowania starczało
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Lis 04, 2011 4:50 pm
ja kiedys mialam do czynienia tym zielem ale masc robiła zielarka...była ta masc bez nazwy a i skladu nie bylo.Szkoda....teraz byłoby jak znalazl...gdyby człowiek mial te swiadomosc w tamte lata...
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum