Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 7:13 pm
Pawel napisał/a:
zrobiłem swoją fotke przed rozpoczęciem, wieczorem jak znajde chwile, ją wrzuce i posprzątam w dwóch tematach probiotykowych, ja bede smarował tylko jedną noge testowo dwa razy dziennie i zamieszczał co pare dni fotki tego samego miejsca
[ Dodano: Nie Lis 06, 2011 3:01 am ]
Zdjęcia mile widziane ale proponuję góra dwa w każdej aktualizacji bo jak wpisów będzie np 20 to 20x3 osoby razy 5 zdjec to bedzie 300 zdjec w jednym temacie. To za dużo. Zdjęcie dwóch wybranych miejsc wykonywane w ten sam sposób w tym samym świetle powinno wystarczyć
[ Dodano: Nie Lis 06, 2011 3:01 am ]
Posprzątałem w tym temacie i w temacie testowym.
Jak sam na wlasne oczy widziałes wkleiłam 3 zdjecia ,trzech roznych miejsc...kazde jest inne i specjalnie sa dobrane pod wzgledem :
-jakosci skory
-dostepnosci swiatła dziennego i czynnikow zewnetrznych
-narazenie na szkodliwosc (srodki chemiczne-proszki do prania,plyny do naczyc ect)
trudno mi bedzie sprostac poleceniu wklejenia dwoch zdjec....
PS
Panie Macku...miewam rózne potrzeby...ale nigdy nie miałam potrzeby na natychmiastowe posmarowanie sie specyfikiem farmaceutycznym....ale skoro pan twierdzi że.....to pomaga ....to sie dostosuje
[ Dodano: Nie Lis 06, 2011 7:17 pm ] Panie Macku!
Jezeli chodzi o "leki" to w naszym slangu chodzi o masci i kremy...czyli farmaceutyki a nie leki doustne
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Myślę, że nie jest to niebezpieczne żeby stosować inne preparaty i PSR, nie znam żadnych szkodliwych interakcji..
ale dla upewnienia przesłałem zapytanie do producenta.
Z drugiej strony, uważam że używanie różnych preparatów w tym samym czasie trochę mija się z celem. Pewne substancje mogą się np neutralizować, i efekt działania będzie inny niż było zamierzone.
Więc ja bym radził nie stosować jednocześnie PSR i innych preparatów.
Natomiast nie chcę ingerować w zalecenia lekarskie, więc jeśli lekarz prowadzi jakąś zaplanowaną terapię za pomocą innych preparatów, to lepiej zacząć używać PSR po jej zakończeniu albo na inne miejsca.
Puma,
Ty jak rozumiem zastosowałaś juz PSR i inny preparat.
Jakie są efekty? Dzieje się coś niepokojącego?
Aha.. i jeszcze w temacie używania PSR wg potrzeb..
Miałem na myśli, potrzebę natychmiastowego złagodzenia uczucia dyskomfortu skóry-
PSR jest bardzo praktyczny, ładnie pachnie i ma bardzo poręczne opakowanie, więc można go bez ograniczeń stosować kiedy się zechce.
Jak sam na wlasne oczy widziałes wkleiłam 3 zdjecia ,trzech roznych miejsc...kazde jest inne i specjalnie sa dobrane pod wzgledem :
-jakosci skory
-dostepnosci swiatła dziennego i czynnikow zewnetrznych
-narazenie na szkodliwosc (srodki chemiczne-proszki do prania,plyny do naczyc ect)
trudno mi bedzie sprostac poleceniu wklejenia dwoch zdjec....
Ok, mogą być trzy Aby nie trzydzieści
Zaktualizowałem temat testowy, u każdego "zapaliła" się pomarańczowa ikonka tak jak w przypadku nowych postów w testowym temacie?
Wysłany: Nie Lis 13, 2011 6:57 pm
Wyłałam kolejne informacje ,poparte zdjeciami na PW admina zgodnie z zalecniem.
Wszelkie zmiany tylko on jest upowazniony wprowadzac w temacie TESTOWANIA PRODUKTU.
Relacja była wysłana w sobote.Co robic w zwiazku z powyzszym?Wkleic tu ponownie info czy czekamy na admina?
Nie, dziś uaktualnie temat z testami, musze tylko napisać jeszcze swoje podsumowanie i zrobić zdjecie w swietle dziennym a słabo u mnie z czasem ostatnio.
Dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w teście i dziękuję za wszystkie opinie.
Oczywiście nie u każdego działanie będzie takie samo, i nie u każdego efekty będą takie same.
3 osoby to jest rzeczywiście bardzo mała grupa testujących i wyniki nie będą miarodajne. Prawdopodobnie przy większej grupie zbliżylibyśmy się bardziej do wyniku poprawy u 80% które producent podaje w testach.
Z pewnością mogę stwierdzić że u wielu osób Probioxi Skin Repair daje bardzo dobre efekty, bo mamy klientów którzy kupują go regularnie już któryś raz z kolei.
A jeszcze przy okazji, ktoś wspomniał o trądziku różowatym- też mamy osoby które ten preparat stosują na trądzik różowaty i bardzo sobie chwalą (nawet jeden taki przypadek mam w rodzinie) ale nie poruszałem tego tematu, ze względu na to że to w końcu forum o łuszczycy.
Aha.. jako że zbliżają się Święta, korzystam z okazji i przekazuje wszystkim najlepsze życzenia wesołych Świąt i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
spokojnych zdrowych swiat maciek i cala reszta probiotyki
mysle ze jako kosmetyk ten krem by sie nadawal - niestety cena dla wiekszosci z nas jest zbyt wysoka...
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Wysłany: Pon Gru 19, 2011 8:02 pm
zgadzam sie z tygryska...cena nie dla nas...ale naprawde cieplutkie i szczere życzenia swiąteczne za dobre serduszko i...sympatyczne lisciki jeszcze raz dziekuje za mozliwosc przetestowania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum