hmmm... troche rozumiem co napisales ,"cos" mi sie dzisiaj aktualizowalo, daj Boze zeby juz bylo dobrze, bo z tym ustawieniem ...to bedzie ciezko ),ale dziekuje )
wrrrr...przed chwila probowalam...i musialam sie zalogowac. Jutro powalcze z tymi ustawieniami )
gość [Usunięty]
Wysłany: Sro Cze 22, 2011 8:26 pm
Mam pełne prawo dysponowania swoim kontem - w tym i oczekiwania jego usunięcia - ale Admin najwyraźniej nie chce szanować PRAWA.
Pisanie kolejnych PW zaczyna być już wręcz irytujące, gdyż nie raczy na nie nawet odpowiadać.
Nie chciałbym rozstać się z tym forum (Adminem) w atmosferze 'wojny', ale jeśli nie zostanie moje konto szybko usunięte - na moje wyraźne i wielokrotne prośby - to nie omieszkam skorzystać w końcu z energiczniejszego wyegzekwowania tegoż prawa.
Po raz ostatni proszę o usunięcie mego konta wraz - jeśli to nie sprawi problemu - z nikiem.
Dziękuję.
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pon Lis 28, 2011 5:58 am
Proszę o usunięcie mojego konta na tym forum wraz z nickiem. Dziękuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum