Wysłany: Wto Gru 13, 2011 9:28 pm Prodermina
Podaję skład maści z proderminą:
prodermini 40,0
zinci oxydati 50,0
aeidi salicylici 4,0
cerae flavae 20,0
vaselini albi ad 200,0
Dziś nałożyłem sobie pierwszy raz tą maść, stosuję ją na plecach, po nałożeniu musiałem się owinąć folią ze względu na miejsce zmian Maść strasznie śmierdzi nawet przez folię, poza tym po nałożeniu (ok. 1,5 h) szczypało, ale jakoś to zniosłem, nie jest źle, jak na dzień dzisiejszy efektów nie opisuje, bo na razie ich nie widać
Zobaczę co będzie po kilku, kilkumastu dniach, ale dalej będę zdawać relacje, jeżeli wytrzymam w tym smrodzie hehe
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Gru 14, 2011 7:55 am
Daro ta mas jest "zrobiona "specjalnie pod ciebie farmaceuta wziął pod uwage wszystko co mowiłes na temat swojego leczenia wczesniej i ostatnio.Martwi mnie tylko ze owinąłes to folia nie mam pojecia czy to dobrze bo niestety nie znam działania proderminy.Moze jednak lepiej bez tej folii.Prodermina smierdzi i to bardzo wszak to smoła(zgotowałam ci piekło na ziemii ) czasem moze od smrodu ...co slabszego, bolec głowa.Bardzo bym chciała aby zadziałało ...trzymam kciuki,kibicuje...działaj
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Sro Gru 14, 2011 4:18 pm
Nie wiem czy dobrze, czy ź♫le z tą folią, ale mam zapalenie oskrzeli, więc na pół golasa niezbyt po domu chodzić teraz ostatnio znalazłem się w szpitalu, podobno miałem zapalenie płuc, ale ładnie zbadali i krew i ekg i prześwietlenie, coś tam mi w płucach rzęzi, dlatego owijam się, żeby nie zmarznąć
To ja jeszcze raz dziękuję za to śmierdzidełko mam nadzieję, że zadziała, ale naprawdę jestem wdzięczny, bo u siebie nie dostałbym tego
Dzisiaj odebrałem proderminę (pasta) I teraz pytanie, czy ktoś się może orientuje ile mogę to trzymać? Śmierdzi asfaltem, ale lepiej pachnie moim zdaniem niż Citopsor który także dzisiaj odebrałem i śmierdzi gorzej, wręcz nieładnie mówiąc odchodami jeża
_________________ Potrzeba chwili daje mały wybór;
Nagi człowiek zamarznie na mrozie.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Mar 09, 2017 9:09 am
jest głupio napisane...łuszczyce jak masz to masz,zapisana w genach pojawia sie kiedy uzna za stosowne...jeżeli nie masz łuszczycy zaden lek jej nie wywoła.
teki podane w tej wzmiance moga...ale nie musza powodowac zaostrzenie choroby...wysypy...jestem na betablokerach już ładnych pare lat nie widze zmian w ostrosci mojej choroby.
Znam ludzi którym alkohol lub mleko zaostrza łuszczyce,nie mam takiego problemu,jak zresztą wielu z nas.
Do tematu podejdz spokojnie....internet też jest pełen głupot rozmaitych
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Podaję skład maści z proderminą:
prodermini 40,0
zinci oxydati 50,0
aeidi salicylici 4,0
cerae flavae 20,0
vaselini albi ad 200,0
Regroupement de prêt
Dziś nałożyłem sobie pierwszy raz tą maść, stosuję ją na plecach, po nałożeniu musiałem się owinąć folią ze względu na miejsce zmian Maść strasznie śmierdzi nawet przez folię, poza tym po nałożeniu (ok. 1,5 h) szczypało, ale jakoś to zniosłem, nie jest źle, jak na dzień dzisiejszy efektów nie opisuje, bo na razie ich nie widać
Zobaczę co będzie po kilku, kilkumastu dniach, ale dalej będę zdawać relacje, jeżeli wytrzymam w tym smrodzie hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum