Witamy Witamy
...mam takie spostrzezenie, ze wiekszosc ludzi ktorych dotyka ten "zaszczyt" to wielcy optymisci albo przynajmniej ludzie z poczuciem humoru, po krotce czytajac wpisy w tym temacie... nikt nie napisal, o biada mi, kazdy z usmiechem sie dopisuje no i bardzo dobrze ale to Ciekawa zaleznoc;)
Tak czy siak nie ma co sie zalamywac, przeciez to nie wyrok a i z takim nastawieniem latwiej walczyc o zdrowie
imprezki się szykują miałam jechać nad morze w ramach prezentu, ale mnie diabeł podkusił i dałam sobie wyrwać migdały. Od 2 tyg nie mogę dojść do siebie, ciągle boli i biorę antybiotyk. Po prostu jestem już za stara na takie zabiegi. Ale co się odwlecze to nie uciecze. Wyjazdu nie odpuszcze i nawet sie rozbiorę na plaży. Witam wszystkich 30latków i nie tylko.
FRENIA...... Z OKAZJI ZBLIZAJąCYCH SIE URODZINEK WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO ....... nie bedzie mnie pózniej bo jade na upragniony wypoczynek i dlatego teraz pisze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum