Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 10:30 am Skuteczne Kosmetyki Premier na łuszczycę
Witam
Polecam wspaniały krem na łuszcyzcę z Morza Martwego firmy Premier psoricalm.Działa on sktrecznie na łuszczycę.Próbowałam wszystkiego i nic nie pomogło a po posmarowaniu tym kremem zeszła łuszczyca coś wspaniałego polecam.Krem można kupić u Polskiego dystrybutora www.magicznypremier.pl
Pozdrowienia
Gosia
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 12:13 pm
Gosia ...jakby ci powiedziec...cieniutka ta reklama niestety nie wierze w ani jedno twoje słowo...pojawiasz sie z nikad,nic o sobie nie piszesz i...nagle cud sie stał pomogły kosmetyki....naprawde nie masz pojecia z jaka choroba masz do czynienia....poczytaj troszke wpisy na forum ....moze ci sie rozjasni....nas nie tak łatwo oszukac
Sposób podania informacji jest bardzo wazny...a dla takich ludków jak my najwazniejsza jest wiarygodnosc...
sa dwa twoje posty na forum:
Temat: Kosmetyki z Morza Martwego Premier
magicznypremier
Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 388 Forum: Leki Wysłany: Pią Sty 14, 2011 9:51 am Temat: Kosmetyki z Morza Martwego Premier
Witam
Polecam wspaniałe kosmetyki z Morza Martwego które skutecznie działają na łuszczycęe .Są one po prostu wspaniałe szczególnie krem psoricalm który nadaje się do całego ciała także skóry głowy.Skutki działania są widoczne już od pierwszego razu.Krem można kupić u Polskiego dystrybutora www.magicznypremier.pl
pozdrowienia
Gosia
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Pon Cze 06, 2011 5:57 pm Skuteczny szampon i olejek firmy Premier
Witam
Oprócz wspaniałego kremu Psoricalm z Morza Martwgeo firmy Premier są taże szampony i olejki do włsów z łuszczycą które można kupić u Polskiego dystrybutora www.magicznypremier.pl
pozdrowienia
Gosia
U mnie tez włosów dostatek, łuszczyca na skórze gołowy w żadnym stopniu nie osłabiła mi kondycji włosów. Nawet wtedy gdy przy zrywaniu łuski wyrywałam garściamu włosy
_________________ Nie zaczynaj dzisiejszego dnia od rozpamiętywania wczorajszych zmartwień!
— Phil Bosmans
Słoneczne Promyki Przyjaźni
Ja już miałam tak różne kolory po płukaniu ziołami i różnych mazidłach że jak jeszcze inny będzie to zobacze czy mi w nim do twarzy przynajmniej nie zniszcze włosów sprawdzając jaki kolor mi pasuje no i może da rade z siwymi
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum