Dopiero skumałam, co za jubilata Jacka mamy
Niech te życzonka zabłądzą pod ten kamień, co pod nim się skryłeś. Jubilacie szczęśliwości wszelkiej życzę
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Paź 02, 2011 9:51 am
BT37, Beti, Dostojna Jubilato: bądź łaskawa i przyjmij te drobne życzonka, pomyślności wszelkiej. Zdrowia przede wszystkim i spełnienia najskrytszych marzeń i planów. Niech Ci się wiedzie i szczęści przez następne latka
Cieszę się niezmiernie, że dane mi było spotkać Cię, na swojej dróżce życia. Buziaki ogromiaste ode mnie i tych wszystkich, którym dałaś dobrą radę czy tylko ciepłe słowo. Robokopku bardzo, bardzo jesteś potrzebna
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Paź 02, 2011 4:36 pm
Beatko
Jeśli któregoś dnia poczujesz, że chce Ci się płakać.
Zadzwoń do mnie...
Nie obiecuję, że Cię rozbawię, ale mogę płakać razem z Tobą...
Jeśli któregoś dnia zapragniesz uciec, nie bój się do mnie zadzwonić...
Nie obiecuję, że Cię zatrzymam, ale mogę pobiec z Tobą...
Jeśli któregoś dnia nie będziesz chciał nikogo słuchać.
Zadzwoń do mnie.
Obiecuję być wtedy z Tobą i obiecuję być cicho...
Ale jeśli któregoś dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze...
Przybiegnij do mnie bardzo szybko.
Mogę Cię wtedy potrzebować...
szczescia i zdrowia przyjaciółko!
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Paź 02, 2011 9:55 pm
Kochani, dziękuję wam za pamięć, za życzenia, za prezenty, które od was otrzymałam, za telefony, maile, sms-y, kartki, listy, za to, że jesteście, za wszystko....PIĘKNIE WAM DZIĘKUJĘ
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 03, 2011 7:21 pm
Ufff zdążyłam Tylko nie wiem, czy się cieszyć, czy nie Bo Robusia nie za często widuję tu czegoś
Jubilacie, proszę przyjmij te moje skromniutkie życzonka, dziś pamiętałam, ale dopiero teraz mogę Ci złożyć: buziaki i słowa wszelkiej pomyślności w dniu tych Twoich urodzinek
Wysłany: Pią Paź 14, 2011 10:28 am
Niech Wam nie zbraknie nigdy zdrowia,
niech szkoła w dom się wspólny zmienia!
Praca wychowawcy to praca niełatwa
bo często leniwa i krnąbrna jest dziatwa.
Kocha ona figle i chętnie się czubi,
lecz stroni od książki, uczyć się nie lubi.
Trzeba dużo zdrowia, dużo czasu stracić,
aby umysł ucznia rozwinąć, wzbogacić,
który gdy dorośnie, dopiero zrozumie,
jak jest w życiu ciężko, gdy się mało umie."
Kochanym koleżankom i kolegom,całej braci belferskiej życzenia szczescia na te trudna droge,niech wasza postawa zawsze i wszedzie bedzie wzorcem do nasladowania,dzialajcie z czystym sercem i jana mysla,pozbadzcie sie nienawisci i fałszu,niech mamona nie przeszkodzi w realizacji Waszego powolania...szczescia Wam zycze ,siły i radosci na kazdy dzien.Krysia
[ Dodano: Sob Paź 29, 2011 10:21 am ] Kochane kolezanki i koledzy całe bractwo Birdronkowe z okazji :
SWIATOWEGO DNIA CHORYCH NA ŁUSZCZYCE:
Życzę WAM, abyscie odnalezli
w ciszy swoje myśli i marzenia,
w bliskich WAM osobach siłę i piękno stworzenia,
w otaczającym świecie radość istnienia,
w kolorach, smakach i zapachach
wielkość natchnienia,
a w sobie miłość.
....ZDRÓWKA I RADOSCI ORAZ SIŁ DO WALKI. Krysia
Kochana Kasiu-KASIAKU drogi z okazji jakze wspanialych 33urodzin....życze wszystkiego najlepszego ,całymi garsiami czerp siłe i przeznaczenie,wole i chec walki oraz ogrom miłosci i powodzenia jakie przynosi z soba MAGICZNA LICZBA 33....to ważny rok w Twoim życiu....sciskam mocno KRYSIA
Wysłany: Pon Sty 23, 2012 9:04 am
Pumo siostro kochana: Z okazji przyjęcia kolejnej wiosny na kark wszystkiego tego co jest naj: świata w kolorach tęczy niech dobry anioł w trudach Cię wyręczy, niech miłość w serduszku radośnie błyska i niech przy Tobie zawsze będzie osoba bliska... niech wszystkie kręte scieżki prostymi się staną a nasze uczucia w marzeniach zostaną... powodzenia w życiu zawodowym i prywatnym i spełnienia najskrytszych nawet na pozór nierealnych marzeń Dzieki za wszystko.Sciskamy cie mocno w te twoje 2x20...KRYSIA,JANUSZ i XSAWERY
krewniaczki wiele buziakow i zyczenia szczescia i radosci i usmiechu kota na pyszczku
zdrowie niech dopisuje i kazdy dzien niech bedzie lepszy od mijajacego
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum