No teraz to normalnie na twarzy wygladam jak zdrowy czlowiek Głowa już gorzej za uszami, ale sama głowa ok. No a reszta ciała to katastrofa. Musze coś mieć zamiast tego elosone na twarz no i oczywiście czekam na słońce, bo pamietam jak pracowałem latem to kurde było super
To myślę że nie stosujesz teraz sterydu?????????????????????
jak zacznie swędzieć na nowo albo coś się pokazywać spróbuj tego żelu u mnie dobrze działa szybko się wchłania nie tak jak kremy.
A na ciało wypróbuj kąpiele w ziołach czy płatkach owsianych jak nie masz słomy,czy nawet sól pół torebki na wannę(ja używam zwykłej kuchennej)i 3 łyżki oleju np.winogronowy to bardzo wspomaga leczenie.
Ja na całe ciało też stosuje ten żel i raczej naturalne maści...... sporadycznie robioną z wit A i hydrokortyzonem.
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
I w aptece i sklepie zielarskim
ta z hydrokortyzonem to maść recepturowa musisz mieć na nią receptę pozostałe bez recepty.
Ja stosuje ten http://www.gorvita.com.pl/el_z_ywokostem.html z tej samej firmy jest maść i też w tubce.
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
U mnie się to świetnie sprawdza nie mam już takiego wysypu jak wcześniej
plamka na kolanie i dłoni schodzi po naturalnych mazidłach nie gorzej jak po bardziej inwazyjnych maściach.
Do tego stosuje kąpiele i czasem pije szałwie lub inne zioła tak na oczyszczenie nerek
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 7:56 pm
Hubert na twarz bardzo dobrze sie sprawdza PROTOPICK...dziala szybko a nie jest sterydem.Jezeli faktycznie jest tak jak piszesz to postaraj sie o ten PROTOPICK a w czasie wolnym po pracy mo zesz smarowac innymi smarowidlami ,naturalnymi.Protopick jest dosc drogi i tubka malutka ale naprawde na twarz sie sprawdza.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
No 5 min mi niestety niestarcza, chodze po 10', takze troszke napewno szkodzi, no ale cos za cos jak to sie mowi:) sama niewiem co innego moge stosowac, naprawde mam dosc tych roznych masci, okropna meczarnia...:(
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Sty 30, 2012 9:04 am
Karola ....troche szkodzi ...to raczej słabe okreslenie
Jestesmy zdani na masci,kremy i kapiele nie masz onnego wyjscia,pamietaj ze łuszczyce mamy na całe zycie i niestety trzeba sie z ta mysla oswoic .Poszukaj innych sposobów,moze cos zadziała u ciebie ...na samej solarce to niestety niekoniecznie daleko ujedziesz....masz 22 lata...całe zycie przed tobą
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Spkojnie solarke ograniczam i niechodze tak czesto... Teraz chce wyprobowac kapiele z sola morska...:) Kiedys dwa miesiace nad Morzem i wrocilam bez sladu:) Musze tylko sie dowiedziec jak czesto trza te kapiele powtarzac, no i proporcje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum