Witajcie:)
Dawno mnie nie było, myslałam ze mam juz to za soba ale jednak ta cholera nie chce sie odemnie odczepić:)
Tylko, ze ostatnio zaobserwowałam pojedyncze zmiany , są jakby ciemniejsze i takie bardziej sliskie i swędza jak diabli czasem.
Spotkał sie ktos z czyms takim.?
Mimo bycia "starą weteranką" w walce z łuszczycą nie wiem co zrobic z tymi zmianami, natłuszczam i nic.
witam mam ten sam problem mialam male zmiany ale pomimo rożnych maści powiększały się aż porobily się duże place. lekarz przepisal jakąś robioną maśc i kazal spróbować krem z himalajskich ziól Kailas. niestety nic to nie pomaga. swędzi łuszczy się i nic nie zchodzi.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Sty 25, 2012 8:53 am
Kasiak a co dokładnie lekarz przepisał ,podaj nazwe lub skład.Jaki rodzaj łuszczycy masz,czy juz cos stosowałas wczesniej?te plamy pojawiły sie teraz czy one zawsze były? Sorki ze tyle pytam ale staram sie ci pomoc,zapewne i nie tylko ja .Im wiecej bedziemy mieli info tym szybciej pomozemy....
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum