Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Rybki Garra Rufa Turcja Kangal Balikli Kaplica
Autor Wiadomość
gosia_t

Wysłany: Pon Sie 23, 2010 11:18 pm   

Fox85, szczerze mówię, że osobiście nie znam takiej osoby, natomiast zanim zabrałam się za pisanie do hotelu dużo czytałam na temat rybek na różnych stronach , również zagranicznych, oraz pokusiłam się o telefon do jednej osób z naszego portalu (Pani Edyty), która tam była kilka lat temu, zapytałam się wprost "czy biorąc pod uwagę cenę, która w dniu dzisiejszym jest wysoka, dalej by poleciła to miejsce " i powiedziała "tak", pomogło jej na kilka miesięcy w stopniu wysokim, teraz jest łagodniejszy przebieg, mówiła mi również o Pani z Pomorza, która również pojechała tam (chyba 2008 r.) miała zmiany na stopach i dłoniach do tego stopnia, że miała problemy chodzeniem w butach, wróciła w swoim rozmiarze butów, zadowolona, ale nie wiem czy zaleczona w 100% , takie przypadki dają mi pewną małą nadzieję, że stan może się poprawić w naturalny sposób :)

Wiem, że rybki są w Szczecinie, w Częstochowie, na Słowacji... ale powtórzę ponownie, temat założyłam bo poszukuję osoby, która jest w zainteresowana wyjazdem do Turcji :)

Pozdrawiam

fox85 

Wysłany: Wto Sie 24, 2010 12:39 pm   

ryby znane od dawna,kto kupił i dało to jakis efekt moze jedna osoba trafi sie?czy to tylko chec wyciagniecia kasy?czy CI ktorym pomogły opuscili to forum?

fox85 

Wysłany: Wto Sie 24, 2010 1:08 pm   

300zł dzien, na dwa tygodnie? do tego jakie opłaty i ile zł

Garra Rufa

Wysłany: Sro Sie 25, 2010 9:27 am   

fox85 napisał/a:
masz takie ryby?

Mam TE ryby. I potwierdzam z całkowitą odpowiedzialnością za słowa swoje. Rybka perfekcyjnie oczyszcza skórę. Zjada wszystko. Żadne mechaniczne peelingi i inne metody oczyszczania nie mogą się z tym cudem równać. Przy łuszczycy, łuska jest zjedzona przy pierwszym kontakcie z rybką, skóra jest delikatna i gładka. Nie trzeba ziół namaczania się i potem tarcia żeby pozbyć się łuski. Siadamy sobie wygodnie pijemy kawkę i resztę robią rybki. Przyślijcie mi kogoś znajomego ze Szczecina opowie jak jest. Przekona się na własnej skórze... :)

szater 

Wysłany: Sro Sie 25, 2010 1:26 pm   

Proponuje odrobine dobrej woli i checi....zamiast w koło Wojtek zadawac te same pytania...należy poczytac co juz tu zostało napisane.(Wystarczy wejsc w tematy:REKLAMA)

.Poza tym jest to temat dotyczacy chetnych na wyjazd do TURCJI na leczenie i poprzez takie odbieganie od tematu rzesze chętnych nie moga sie zadeklarowac :lol:

robo 

Wysłany: Sro Wrz 15, 2010 9:00 pm   

...dawno temu pokazywali w TV ,jak goscie siedzieli w jakims oczku wodnym a rybki skubały i skubały i...chyba zyja bo...nie pokazali czy zdechły :hmm: :mrgreen:
mozna kupic te rybki i za wiele ??

szater 

Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 8:16 am   

Proponuje spokojnie przeczytac co w tej kwestii napisano...na forum sa pewnie ze dwa tematy :twisted:

robo 

Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 11:12 pm   

szater napisał/a:
Proponuje spokojnie przeczytac co w tej kwestii napisano...na forum sa pewnie ze dwa tematy :twisted:

- yhm,no to człapie spokojnie aby oblukac te tematy ... :oops: :mrgreen:

szater 

Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 7:37 am   

Podpowiem ze własciciel salonu kosmetycznego ze Szczecina wzbudził najwieksze zaufanie.Człek widac ze szczery,otwarty.... :mrgreen:

robo 

Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 2:46 pm   

szater napisał/a:
Podpowiem ze własciciel salonu kosmetycznego ze Szczecina wzbudził najwieksze zaufanie.Człek widac ze szczery,otwarty.... :mrgreen:

- do Szczecina Odra spłyne :]

KASiUNIAaa 

Wysłany: Wto Lis 30, 2010 8:57 pm   

Witam . Czy ktoś☻ posiada informacje na temat rozmnazania tych rybek?? Prosze o informacje . :grin:

szater 

Wysłany: Wto Lis 30, 2010 9:28 pm   

.....z tego co pamietam to przez......tarło :brawo:

fishspakarpacz

Wysłany: Pon Sty 23, 2012 9:39 am   

Wszystkich zainteresowany zapraszam na rybki Garra Rufa do Karpacza(Dolnośląskie)
tel: 791 20 11 85

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu