Witam
Szaterku, ta piękna purpura to była przed stosowaniem proderminy. Może zdjęcia nie oddają faktycznego stanu, ale po 10 dniach, kolorek jest ciut, ciut jaśniejszy. Tej maści powinno mi wystarczyć na ok. 10 dni, a potem chyba zwiększymy stężenie proderminy.
Czy stosując proderminę, można stosować naświetlania?
A gdzież to zatrzasnął się daro?
pozdrawiam
romano
[ Dodano: Pon Sty 30, 2012 5:58 pm ]
Aha!!!
Proderminę BARDZO trudno jest zmyć, ale przypomniała mi się rada Szater o zastosowaniu papieru przed zmyciem cygnoliny, zrobiłem to samo przy proderminie i DZIAŁA . A co do zapachu muszą się domownicy przyzwyczaić (TY nie masz wyjścia).
pozdrawiam
Romano
Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Sty 31, 2012 8:44 am
Prodermina to jak smoła...pamietasz z dziecinstwa jak ciezko było sciagnac smołe ze skóry....a z ciuszków to juz całkiem? działaj podobnie! jak juz zetrzesz papierem to potem czyms tłustym:olej,oliwa....czasem na takie cosik stosowałam....nawilzone chusteczki,takie w opakowaniach-dla dzieci ,do demakijazu...czy jakies podobne
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Witam
Właśnie minęło 20 dni jak stosuję proderminę wg. receptury podanej we wcześniejszym poście.
Od wczoraj mam nowy skład maści:
1. prodermini - 5,0
2. vaselini flewi - 50,0
"Jadę" z moją "panią" dalej. Jaki efekt zobaczycie i ocenicie sami.
Tymczasem moje fotki, po 20 dniach stosowania.
pozdrawiam
Romano
Witam
Dzisiaj otrzymałem nową maść ze zwiększoną ilością proderminy:
Prodermini - 7,5
Vaselini - 50
I oczywiście "jadę" dalej z @ , zdjęcia zrobione po 40 dniach stosowania.
Postaram się jutro wrzucić tabelkę jak stosowałem od pierwszego posmarowania proderminą.
Jak zwykle proszę o uwagi i sugestie.
pozdrawiam
romano
Romano podziw mnie bierze, jeszcze dokumentację prowadzisz..... Jestem pod głębokim wrażeniem. Czyli uwag brak sugestii też brak ale całoś wygląda super łokcie juz prawie zaleczone i na nodze też lepiej.
_________________ Nie zaczynaj dzisiejszego dnia od rozpamiętywania wczorajszych zmartwień!
— Phil Bosmans
Słoneczne Promyki Przyjaźni
Witam
Serdeczne dzięki dziewczynki za tak miłe komentarze , a szczególnie dla pumy za ten cud świata, za taki mały kawałeczek "mnie" , nawet nie chcę myśleć jakiego określenia użyłabyś widząc mnie całego .
Szaterku - masz rację co do stężenia, i myślę ze następnym razem poproszę o 12,5 lub 15. Teraz mam 7,5.
No i czas na dokumentację. Jeżeli będzie mało czytelna, to wrzucę pojedyncze strony.
pozdrawiam
romano
Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Lut 29, 2012 7:40 pm
Romcys ty jestes mistrzostwo swiata.....matko moja nie spotkalam zadnego chłopa co by taki dokladny i sysytematyczny był a jaki uporzadkowany pobiłes mnie na głowe MISTRZU
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum