Witam !!!
Trafiłam tu za namową miłej pani z apteki,która poradziła mi by spróbować bardziej naturalnych i tańszych metod walki z łuszczycą.Właściwie choruję na nią moj małżonek,ale walczymy z nią razem już wiele bo 21 lat i właśnie po to tu jestem,by poszukać coś czego jeszcze nie probowliśmy,a okaże się pomocne.
Pozdrawiam i zagłębiam się w lekturę.
Wysłany: Czw Lut 09, 2012 8:08 pm
Witam wszystkich... choruję na łuszczycę od ponad 10 lat, ostatnio nie mialam z nia większych problemów, atakuje mi tylko łokcie i kolana.. nie jest żle, ale leczyć ciągle trzeba, stosuję głównie maści sterydowe.
Planuje niebawem ciąze i w związku z tym szukam informacji na temat leczenia łuszczycy przed planowanym zajściem w ciąze oraz stosowania leków - głównie maści, w jej trakcie. Prawdopodobnie będę zmuszona odstawić wszystko co teraz stosuje, ale przed wizytą u mojego lekarza, chciałabym wcześniej poznać trochę faktów. Czy na formum znajde jakieś posty w tym temacie?
Pozdrawiam
Podczytuję Was od jakiegoś czasu, więc kojarzę już Was trochę i Wasze podejście do leczenia Ł. Forum to i Wasze doświaczenie jest dla mnie bardzo cenne, dlatego postanowiłam w końcu zabrać głos by prosić Was o małe porady
Na łuszczycę choruję dopiero od roku i zdaję sobie sprawę, że to dopiero początek mojej drogi, ale dzięki temu forum nie faszeruję się już sterydami i więcej nie zamierzam! Cierpliwe będę zwalczać tę złośnicę.
a dzieki spring witaj
a z pania ł trzeba cierpliwoscia i wytrwaloscia wtedy okazuje sie ze ona juz nie taka zlosliwa - chociaz bywaja przypadki kiedy rzeczywiscie uparta bestia i wredna z niej
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum