witam, czy ktoś używał masci protopic. proszę o info ponieważ jest to drogi lek a nie wiem czy warto inwestować jak słabo pomaga. zima mi nie sprzyja i potrzebuje coś dobrego a przede wszystkim skutecznego. HELP.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Sty 25, 2012 8:41 am
Też stosowałam Protopick....dostałam go na ciało..to było pare lat temu,preparatu nie znałam,był nowoscia....gdy dostałam go do reki w aptece to nie wiedziałam płakac czy sie smiac.....10ml masci w tubeczce malenkiej za 75zł miało zaleczyc zmiany szacowane w dziesiatkach % wiem ze preparat działa,jest podobno super na twarz na całe cialo pewnie tez ale...kasy trzeba okrutnie duzo Wiem ze dziewcyny co maja zmiany na twarzy mieszaja ten Protopick z kremem i stosuja na twarz,podobno jest mniejsze prawdopodobienstwo wysypu...tyle moich wiesci
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Uwaga, protopicu nie można stosować na duże powierzchnie ciała! ogólnie to jest chyba najlepszy preparat na twarz jaki stosowałem w swojej karierze z Ł.
A czy możecie napisać jak stosujecie protopic na twarz?
U mnie owszem, jak smaruję to po 3 -4 dniach schodzi (mam 0,1%), ale wystarczy nie smarować dalej i po 2-3 dniach wraca ...
To już po sterydach wychodzi chyba dłuższa przerwa :<
[ Dodano: Sob Lut 18, 2012 5:16 pm ]
Nikt nie powie ??
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 8:12 pm
Odpowiem
ja stosowałam szczególnie na niewielkie zmiany twarzy przez 3 dni , niestety bez rezultatu ,a mój mąż jest nim zachwycony , jemu pomogło - stosował raz na tydzień
na każdego działa inaczej
Witam,
sprzedam nową tubkę maści Protopic 10g. Stężenie 0,1%
Maść działa, mi pomogła, dlatego już więcej nie potrzebuję. 50 zł z wysyłka
Proszę o kontakt na e-mail elap555@gmail.com
sprzedam używana maść protopic 0,3% 10 g. masc uzylam tylko raz i sprzedaje bo mi poprostu nie pasuje ta masc a mam ja pierwszy raz. cena 35zł z przesyłką. kontakt tasia88@tlen.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum